A modern James Blake pont olyan (jó), mint a régi James Blake

2016.02.12. 10:03, subrecorder

714afb74.jpg

Új dalt játszott le saját magától James Blake a BBC Radio 1-on futó Residency műsorában. A Modern Soul egy tőle megszokott középtempós elektronikus ballada, amikkel ugye nem lehet betelni.

Mikor 2014 végén James Blake kiadott egy meglepetés EP-t, akkor azt írtuk arról a négy számról, hogy jó várakozásenyhítők lesznek addig, amíg megjelenik az előadó harmadik rendes stúdióalbuma. Nos, így majdnem másfél év elteltével azért már kezdünk türelmetlenek lenni, pláne úgy, hogy közben nem igazán történt semmi előrelépés az ügy érdekében. Oké, tudjuk a címet (Radio Silence) és azt, hogy Justin Vernon a Bon Iverből és Kanye West vendégszerepelnek rajta, viszont nagyjából itt vége is szakad a hivatalos információknak.


JAMES BLAKE ÉS AZ ELEKTROCROONEREK.

Leírtuk már sokszor, hogy mennyire érdemes hallgatni a BBC Radio 1 Residency című műsorát akkor, amikor Blake a vezető, most megint bebizonyosodott, hogy így van, ugyanis tavaly októberben egy Vernonnal közös Simon & Garfunkel-feldolgozás után tegnap itt debütált az előadó új dala is, a Modern Soul. Az öt és fél perces szerzemény sok újdonságot nem hoz Blake zenei világába, kicsit talán túlságosan is konzervatívan folydogál előre középtempójában, de persze még mindig kevesen tudnak olyan kevéshez olyan szépen nyúlni, mint a londoni crooner. Reméljük, ez már a Radio Silence első előfutára és most már tényleg nem kell sokat várni a 2013-as Overgrown folytatására.


James Blake új dala, a Modern Soul:

Címkék: james blake
https://recorder.blog.hu/2016/02/12/a_modern_james_blake_pont_olyan_mint_a_regi_james_blake
A modern James Blake pont olyan (jó), mint a régi James Blake
süti beállítások módosítása