Father John Misty és Lana Del Rey úgy beállnak, hogy újra egymásba szeretnek

2016.02.10. 10:45, subrecorder

6d7439d0.jpg

Hiába érkezett alig egy évvel az Ultraviolence után, Lana Del Rey tavalyi harmadik albuma, a Honeymoon simán az énekesnő eddigi legjobb anyaga lett, most pedig az egyik dalhoz olyan videó készült, amely miatt sokáig fogunk rá emlékezni. Főszerepben: Father John Misty!

A Lana Del Rey videókban feltűnő toposzokból már gyakorlatilag egy óvodás is képes lenne saját klipet forgatni az énekesnőnek, csak kell bele némi drogozás, Instagram filteren keresztüli nosztalgia, egy vízpart, meg egy nem megszokott módon szexi férfi. És utóbbinál kapcsolódik be Father John Misty, a zenevilág bohóca, stílus-Michelangelója, aki végre a legnagyobb mainstream közönség előtt is elfoglalhatta az őt megillető modern szexikon helyet! Misty zseniálisságát ugyan eddig is sokan figyelték áhítattal (elég Instagram-profiljára látogatni, ahol szinte minden képen a telefonját nézi, általában írásbeli ovációt kiváltva mindkét nem képviselőiből), de ekkora platformot még nem kapott arra, hogy megmutassa, mi is az a sárm.


ITT ÍRTUNK KRITIKÁT LANA DEL REY LEGUTÓBBI LEMEZÉRŐL.

És hogy végre magáról a videóról is beszéljünk, a Honeymoon Freak című dalához készült, maga Lana Del Rey rendezte és Misty és Del Rey egy párt alakítanak benne, akik egy piknik alkalmával megesznek valami bélyeget, amitől egy alternatív világba kerülnek, itt pedig nimfák veszik körül őket. A klip egyébként maga 11 perces, de a második felében nem éppen várható módon már Debussy Clair de Lune-ja szól. Ha valamivel, ezzel igazán jól indulhat a napod!


Lana Del Rey és Father John Misty közös videója:

https://recorder.blog.hu/2016/02/10/father_john_misty_es_lana_del_rey_ugy_beallnak_hogy_ujra_egymasba_szeretnek_kesz
Father John Misty és Lana Del Rey úgy beállnak, hogy újra egymásba szeretnek
süti beállítások módosítása