Az Amen fénykora még csak most kezdődik?

2016.02.05. 11:30, subrecorder

letoltes.jpg

Sikeres visszatérésen van túl Pajor Tamás és az Amen: tizenhét év után jelentettek meg új stúdiólemezt tavaly, Fénykor címmel, ami igen találó a zenekarral kapcsolatban - 2016 erősnek ígérkezik számukra.

Január 30-án tartotta lemezbemutató koncertjét az Amen a Hit Csarnokban, ahol mintegy 8000 rajongó gyűlt össze mindenféle korosztályból, bizonyítva, hogy Pajor Tamás és társai szövegeire és zenéjére 2016-ban is legalább akkora kereslet van, mint akár 25 évvel ezelőtt. Egy mai kisebb Pajor-performansszal egybekötött sajtótájékoztatón derült fény arra - hogy a Fénykor című tavalyi funkos-soulos nagylemezük máris aranylemez minősítést kapott, ráadásul a koncertbelépőként is érvényesíthető maxi azonnal a platina kategóriába ugrott. Pajor ugyan szólóanyagaival már az utóbbi években is aktív volt, de úgy tűnik, az Amen revitalizálásával egy újabb korszak kezdődött el a karrierjében.


ALIG PÁR NAPJA TETTÜK FEL GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEINKET PAJOR TAMÁSNAK.

És hogy mik a tervek erre az évre? A koncert sikerére való tekintettel idén többször is el lehet majd kapni az Ament élőben, lesznek nagyobb volumenű események vidéken és a fővárosban is (cél a Budapest Sportaréna), valamint néhány bensőségesebb, kávéházakban rendezett unplugged szózenés fellépés is. Egy szövegíró pedig ugye sosem áll le, Pajor máris új dalokon dolgozik, melyekhez a Fénykor címadó szerzeményéhez hasonló, New Yorkban forgatott életképekből álló klipek is készülnek, aki pedig szeretné, az nemsokára megvásárolhatja a három órás januári koncertből készült filmet dvd-n. Lejjebb ennek az előzetese is megtekinthető.


az Amen nemsokára megjelenő koncertfilmjének előzetese: 


a Fénykor videoklipje:

Címkék: pajor tamás amen
https://recorder.blog.hu/2016/02/05/az_amen_fenykora_meg_csak_most_kezdodik
Az Amen fénykora még csak most kezdődik?
süti beállítások módosítása