Gondoltad volna? Még egy Junior Boys DJ set is belefér az évedbe.

2015.12.26. 19:00, Recorder.hu

ss_juniorboys_650.jpg

(X) December 30-án az új albumát készítő Junior Boys DJ produkciójával búcsúztatja az évet a Selected Sounds. A 2012-es budapesti Electronic Beats Festivalon élőben már fellépett a Junior Boys, idén pedig az év utolsó előtti napján a zenekar DJ műveleteit is megtekinthetjük az Akváriumban.

A kanadai Matt Didemus és Jeremy Greenspan (interjúnk itt) duója megszámlálhatatlan örökké dúdolható dallamot adott a világnak. Zenéjük elsősorban az indie pop, a house és a disco örökségéből táplálkozik, és ezeket a hatásokat csomagolja újra modern, letisztult formában. Több mint tízéves, elképesztően kiegyensúlyozott pályafutásuk mára kultstátuszba emelte érzékeny dallamokról és az énekes egyéni énekhangjáról azonnal felismerhető produkciójukat.

Legutóbbi, itt meghallgatható negyedik albumuk 2011-ben jelent meg, (amikor karrier-áttekintő cikkünkben végig is futottunk diszkográfiájukon), ezt követően a tagok saját szólóprojektjeikre koncentráltak, Jeremy Greenspan pedig Jessy Lanza nagy sikerű lemezének szerzői és produceri munkálataiban is részt vett.

Jövő év elején pedig már meg is érkezik a Junior Boys ötödik nagylemeze, a címadó számmal már a Recorderen is felvezetett Big Black Coat, amiből ezen az estén bizonyára a budapesti közönség is ízelítőt kap majd.

A Selected Sounds szerdai buliján fellép még az atmoszférikus house nemzetközileg is jegyzett producere, Route 8, az elektronika alakváltó álmodozója, iamyank és a legforróbb trendeket egy lépéssel mindig megelőző Akos V.

Facebook event ITT.

Jegyvásárlás ITT vagy ITT.

Egy friss Junior Boys-szám itt:

Egy friss dj-mutatvány pedig itt:

 

https://recorder.blog.hu/2015/12/26/gondoltad_volna_meg_egy_junior_boys_dj_set_is_belefer_az_evedbe
Gondoltad volna? Még egy Junior Boys DJ set is belefér az évedbe.
süti beállítások módosítása