Klippremier! Revue (feat. KD): Másnap

2015.11.30. 14:00, rerecorder

mia_2.jpg

A Revue, azaz Sívó Dániel a nyár elején adta ki bemutatkozó - elektrofunkos-house-os-soulos-popos nagylemezét Digital Love címmel, de ősszel máris új szerzeménnyel jelentkezett, első magyar nyelvű dalával, amiben ráadásul rappel. A #szeretkezz olyannyira bejött, hogy máris itt a folytatás, egy újabb magyar nyelvű, rappelős szerzemény (sőt, jövőre érkezik egy teljes magyar nyelvű album is), amihez egy állati - állatok zenélnek - videó is készült!

A Másnap című friss dalban szokásos, gyakori Revue-vendégek szerepelnek, Kelemen Dávid énekel, a gitárszólót pedig Szieber Attila játssza.

És akkor most a Revue hiphopformáció lesz? Teljesen kijelenteni nem merem, hogy vissza a hiphophoz, de az tény ,hogy nagyon élvezem és izgalmas ez az "régi/új" világ. Az biztos, hogy lesz egy magyar nyelvű album, de hogy mennyi rap és ének lesz rajta, az nem csak tőlem függ. A dalról nagy extrákat nem tudok mondani, a másnapról szól, a tipikus esete annak, amikor reggel nem tudod, hogy mi is történt pontosan előző este, de az dereng, hogy voltál valakivel és őt kellene most megkeresned” - meséli Sívó Dániel.

A dalhoz minimál, de állati (jó) klip készült: „mostanság nagyon divatosak az ilyesmi kutyás-emberes videók és a neten körülnézve még nem találtam olyat, ahol hangszerekkel szerepelnének. Alapjáraton nagy kutyás vagyok, így adta magát az ötlet. Eredetileg négy szereplő lett volna, de a forgatás előtt két gazda visszamondta, viszont a végére nem bántam, mert szerintem így is jó lett a végeredmény és két kutyával még sokkal több idő lett volna a forgatás, mint amire alapjáraton számítottunk. A két szereplő: Malőr az énekes, ő Budinszky Áron barátom kutyája, minden más szerepben az én Miám látható. A stáb: Szabó István - Mooving Dog és Tamás Péter.”


a Revue Live, a Revue élő zenekaros felállása holnap, december 1-én ingyenes koncertet ad a Kuplungban, Facebook-eseményoldal


így zenél két kutya a Másnap klipjében: 


a teljes dal Soundcloudon is: 


Revue-Facebook

https://recorder.blog.hu/2015/11/30/klippremier_revue_feat_kd_masnap
Klippremier! Revue (feat. KD): Másnap
süti beállítások módosítása