Hallgasd most Ferenc pápa lemezét, egy héttel a megjelenés előtt a Deezeren

2015.11.25. 10:00, subrecorder

newwaysministryblog_wordpress_com-o-pope-francis-facebook.jpg

Mostantól kezdve mindenki elmondhatja, hogy egy olyan világban él, amelyben a pápa, a keresztény egyház feje könnyűzenei albumot adott ki (amúgy II. János Pál pápa is adott ki new age-albumot Abbá Pater címmel 1999-ben). Ezt az albumot pedig most mindenki meg is hallgathatja.

Zenekarok feloszlanak, újraalakulnak, a hírfogyasztók már azt hihetnék, mindenre fel vannak készülve, semmi sem lepheti meg őket, azt viszont nyugodtan kijelenthetjük, hogy a semmiből, senki által nem vártan jött a hír idén szeptemberben: Ferenc pápa rocklemezt ad ki, melyen négy nyelven (olasz, angol, spanyol, portugál) híres beszédeiből idéz, modern zeneszerzők kompozícióira.

Az album hivatalosan november 27-én jelenik meg, most azonban egy héttel előtte a Deezeren már végighallgatható az egész 11 számos Wake Up! című anyag. Christian Harris, a streamingszolgáltató brit vezérigazgatója így nyilatkozott az albumról: "Őszintén szólva igencsak meglepődtünk, mikor hallottunk a lemezről, de mit van mit tenni: ha az embernek a legnagyobb elérhető katalógusa van, annak természetesen lesznek nem várt darabjai is. Vallástól függetlenül a pápa egy kulturális ikon, mi pedig nagyon örülünk, hogy a Deezeré lehetett ez az exkluzivitás. Ilyen tényleg nem volt még a világon!" A Deezer képviselői egyébként elárulták azt is, hogy egy életre szóló Premium+ előfizetést ajándékoztak a pápának. Reméljük, nemsokára hallgathatjuk az általa összeállított playlisteket!


Ferenc pápa lemeze, amely most teljes egészében végighallgatható a Deezeren:

https://recorder.blog.hu/2015/11/25/hallgasd_most_ferenc_papa_lemezet_egy_hettel_a_megjelenes_elott_a_deezeren
Hallgasd most Ferenc pápa lemezét, egy héttel a megjelenés előtt a Deezeren
süti beállítások módosítása