Klippremier! Lóci játszik: Legjobb barátom

2015.11.13. 11:00, rerecorder

loci_jatszik.jpg

Lemeztáska rovatunkban nemrég mutatkozott be Lóci, azaz Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontembere, most pedig az egyéves formáció születésnapi fellépésén rögzített videót mutatjuk be - koncertklip nehéz reggeli starttal, backstage-be pillantásokkal.

A frontembert természetesen megkérdeztük arról, hogy miről-kiről szól a klipes dal, a Legjobb barátom. „Nem tudom gáznak számít-e vagy sem, de ezt a dalt a saját 28. születésnapomra írtam. A szuperjó tempó meg a király refrén mögött természetesen az elkeseredettség üti fel a fejét: tizennyolc évesen még pontosan tudtad, melyik az a három barátod, akiről mindent tudsz és hogy mindig számíthatsz rájuk. Ez tíz évvel később miért nincs így?” A klip az egyéves szülinapi koncerten forgott az Akváriumban, a fellépésre így emlékszik vissza Lóci: „Az Akváriumban megtartott születésnapi megabanzáj pont olyanra sikerült, amilyennek elképzeltem. Mindenki eljött, akit vártam, és mindenki nagyon jól érezte magát. A legjobb élményem mégis az, amikor a Szeder-számot más basszusozta, így le tudtam jönni a színpadról és onnan figyelhettem, hogy mekkora buli van. Miért nem látjuk magunkat kívülről soha?”

A Lóci játsziknak erre az évre is vannak még komoly tervei: „Idén még megpróbálunk a 19-re lapot húzni és a hajón Noemoval egy egészen egyedi hangulatú, finom koncertet adni. Szilveszterre meg begyújtjuk a rakétákat – már megvettem az 50 liter margaritához az alapanyagokat!”

a november 26-ai A38-as koncert Facebook-eseményoldala


és akkor a klip: 


Lóci játszik Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2015/11/13/klippremier_loci_jatszik_legjobb_baratom
Klippremier! Lóci játszik: Legjobb barátom
süti beállítások módosítása