Tíz lélekgyógyító dal a Soul Cure szerint

2015.10.31. 14:05, Frontrecorder

soulcure.jpg

Kétéves szülinapját ünnepli ma este az obskúrus, egzotikus zenékkel pörgető, nemzetközi hírű lemezkollektorokat is meghívó Soul Cure bulisorozat, melynek a Budabeats kiadót igazgató Gandharva és Von Yodi a két házigazdája - megkértük őket, ajánljanak tíz "lélekgyógyító" dalt a gyűjteményükből, amik a táncparketten is beváltak.

Danger Doom - A.T.H.F.

Nagyon jó az egész lemez, ez a szám pedig tökéletesen tükrözi a Soul Cure eleji hangulatot: sörrel a kézben bólogatás, ráhangolódás, a közönségből jövő "yo man, MF Doom" kiáltások.




Betty Adams – Make it Real

Sister soul a lehető legjobb fajtából, mindegy, hogy esküvőn, funk buliban, vagy otthon, a buli elején, közepén vagy a végén játsszuk, legkésőbb a 2:08-nál kezdődő break alatt mindenki megőrül.




The Vonns – So Many Days

Ha már buli van, akkor minden megy a maga útján, de valahogy be kell rúgni. Na ez egy ilyen szám! A lányok beindulnak, a fiúk pedig követik őket.




Rebirth – Evil Vibrations

A De La Soul-klasszikus Saturday és az eredeti 78-as Mighty Riders-szám szuper keveréke, meg hát a Soul Cure-ok is szombatonként vannak, úgyhogy nem is magyaráznánk tovább.




Gil Bernal – The Dogs

Éjjel fél kettő, a szám magáért beszél.



A LINDA REMIXLEMEZ IS BUDABESTS-KIADVÁNY, ITT VÉGIGHALLGATHATOD.


Los Tones - Buchanan Hammer

A kaliforniai hippi rock sztájlt kevesen tudják olyan hitelesen előadni, mint a Los Tones Ausztráliából. A gitár riffek az első felütéstől behúznak, három perc ugrálás a vége.


Los Silvertons - Tamborito Swing

Sokan ferde szemmel néznek a latinra, de mi imádjuk. Szóljon most itt egy panamai variáció.




K.I.D. – Don’t You Like My Music

Persze, klasszikus diszkó szám, de igazából sokkal több annál. Gyönyörűen építkezik, de kerüli a felesleges sallangokat, feszes és jatákos, húz mint az igás ló és hát jó sokan használták a későbbiekben, de mint legtöbbször, most is az eredeti a nyerő.




Motor City Drum Ensemble - Raw Cuts #3

House-körökben erre már valószínűleg azt mondják, hogy rég lejárt lemez, uncsi sláger meg hasonlók, de nem tudjuk megunni, szerintünk a legjobb szám a Raw Cuts-sorozatból. Hajnali három körül pedig már a SC közönség is szereti.



Fela Kuti – Water Get No Enemy

Nem nagyon van hozzáfűzni valónk, reggel 5 körül erre örömtáncot járni elsőrangú szórakozás.




A Soul Cure második születésnapi - egyben Hallowe'en - partija ma este lesz a Fogaskertben, Facebook-esemény itt.

Címkék: budabeats soul cure
https://recorder.blog.hu/2015/10/31/tiz_lelekgyogyito_dal_a_soul_cure_szerint
Tíz lélekgyógyító dal a Soul Cure szerint
süti beállítások módosítása