Nézd ma este élőben a Depeche Mode-főnök Dave Gahan új szólólemez-bemutató koncertjét!

2015.10.30. 18:27, subrecorder

f20baaf3.jpg

Múlt héten jelent meg Dave Gahan és a Soulsavers második közös lemeze, az Angels & Ghosts, melyet ma este mutatnak be először élőben, méghozzá Berlinben. Ha annyira megörülnél a hírnek, hogy azonnal megindulnál a német főváros felé, ne tedd, mivel az esemény már rég teltházas, viszont minek is kimozdulni, az Electronic Beats élőben közvetíti a teljes koncertet, pontosan 20:00-tól.

Mikor szeptemberben kijött Dave Gahan és a Depeche Mode-előzenekar Soulsavers második közös albumának első ízelítője, akkor azt írtuk az All Of This And Nothingról, hogy "sötét atmoszféra, merengő hangulat, a bluesos, gospeles hatások, valamint az aprólékosan kidolgozott, nagyzenekari betétekkel grandiózussá tett hangszerelések" jellemzők rá, ami aztán az egész lemezre is igaz lett. Azt már maga Gahan állította, hogy az anyag élő megszólalású, és hogy koncerten teljesednek ki ezek a szerzemények igazán, ezért különösen jó program ma estére az Angels & Ghosts lemezbemutató koncertjének élő streamje, amelyet Berlinből közvetít az Electronic Beats. Egészen  pontosan 20:00-kor érdemes az alábbi YouTube-videóra kattintani, akkor kezdődik a koncert, jó szórakozást!


Este 8-tól Dave Gahan & Soulsavers lemezbemutató koncert itt:

https://recorder.blog.hu/2015/10/30/nezd_ma_este_eloben_a_depeche_mode-fonok_dave_gahan_uj_szololemez-bemutato_koncertjet
Nézd ma este élőben a Depeche Mode-főnök Dave Gahan új szólólemez-bemutató koncertjét!
süti beállítások módosítása