Felvétel újraindul: legyél gyakornok a Recordernél!

2015.09.17. 13:00, rerecorder

get_rec_650.jpg

Benne lennél, hogy benne legyél a Recorderben? Szívesen részt vennél a Magyarország egyetlen popzenei magazinját készítő és legnézettebb független, minőségi zeneportálját üzemeltető stáb munkájában? Itt a lehetőség: gyere hozzánk gyakornoknak!

Gyakornok újságíró posztra keresünk jelentkezőket, a legjobbak kipróbálhatják magukat és szerkesztőségi, illetve kiadói gyakorlatot is szerezhetnek.

Kezdés akár már október közepén, jelentkezési határidő szeptember 28., MEGHOSSZABBÍTVA! október 20. 18:00 óra, további részletek alább, hajrá!


Újságíró-gyakornok

Ez lesz a feladat: naponta több zenei témájú hír, beszámoló, összefoglaló, ajánló és pr-cikk elkészítése a Recorder.hu-ra és a Recorder Facebook-oldalára, információgyűjtés és háttéranyagok összeállítása a Recorder magazin szerzői és szerkesztői számára.

Ezt várjuk: ismerd az aktuális zenéket, irányzatokat, trendeket, látogasd a meghatározó külföldi zenei oldalakat, tudj legalább középfokon angolul (ha még több nyelvet is bírsz, az se baj), legyen kiváló íráskészséged és helyesírásod, boldogulj az alapvető képszerkesztési feladatokkal és online közösségi oldalakkal.

Ezt kínáljuk: a Recorder szerkesztőségében dolgozva gyakorlatot szerzel a hírszerkesztésben és az online adminfelület kezelésében, az ország legjobb zenei újságíróitól tanulsz, kapcsolatot építesz közismert és feltörekvő zenészekkel, előadókkal, koncertszervezőkkel és lemezkiadókkal.

Munkavégzés helye: Budapest, VIII. kerület, Blaha Lujza tér

Munkavégzés ideje: megegyezés szerint

A jelentkezés feltétele: küldj fényképes önéletrajzot, továbbá két próbacikket, és - ha vannak - a korábbi cikkeidből referenciákat az info@recorder.hu címre, Újságíró-gyakornok tárggyal. A próbacikkekben egy-egy aktuális, szerinted fontos zenei hírt várunk a Recorder.hu formátumához igazodva, 1000-1500 karakter terjedelemben. Írd meg azt is, miért lenne jó, ha a Recordernél dolgoznál és azt is, milyen időbeosztásban tudnál és akarnál dolgozni.

A megfelelőnek tűnő jelöltekkel napokon belül felvesszük a kapcsolatot.

https://recorder.blog.hu/2015/09/17/felvetel_ujraindul_legyel_gyakornok_a_recordernel
Felvétel újraindul: legyél gyakornok a Recordernél!
süti beállítások módosítása