Végre: itt vannak a Motörhead szexjátékszerei!

2015.09.09. 18:30, Frontrecorder

lh-motrhead-launch-brand-page-700x340px.jpg

Pár éve a rockerek fülét masszírozta a Mötörhead a nevével fémjelzett fejhallgatócsaláddal, most pedig egészen másfajta örömszerzés szolgálatába állt Lemmy és zenekara: saját márkás vibrátorokat dobtak piacra a motorfejek. Mindent a rajongókért!

A Mötörhead első lemezén van egy Vibrator című szám, de 38 évnek kellett eltelnie, hogy a zenekar lecsapja ezt a ziccert és valódi vibrátorokkal rukkoljon elő. A metál veteránok a Lovehoney céggel karöltve hozták ki az Official Pleasure Collection nevű vibrátorcsaládot, mely zseb- és normál méretű szexjátékszerekből áll. A fekete és krómszínű modelleket két klasszikus Motörhead-album, az 1979-es Overkill, illetve az 1980-as Ace Of Spades után nevezték el, és a sajtóanyag szerint "olyan gyönyört nyújtanak, ami a Föld leghangosabb zenekarától elvárható" (ööö, a leghangosabbat?).

58630-031.jpgTovábbi hangzatosan értelmetlen PR-szövegekkel nem fárasztanánk senkit (például hogy ezek a vibrátorok "tökéletesen megragadják a zenekar rock and roll életformáját" - aham), de hát ez nem is az a műfaj, ahol szükség van a dumára.


NEMRÉG ÖSSZESZEDTÜNK 10 VIBRÁTORRÓL ÍRT DALT - NA, AZOK IS FINCSIK. KATT IDE.

58631-022.jpg

Egyébként van még bőven potenciál az ötletben, ha csak az albumcímeket nézzük, simán bővíthető a kollekció az Orgasmatronnal vagy akár az Iron Fisttel. A Mötörhead-vibrátorokat itt lehet szemügyre venni - elég menők, bár a Rammstein szexkészletét nem überelik. Ez pedig az ihletadó dal 1977-ből:

Címkék: motörhead vibrátor
https://recorder.blog.hu/2015/09/09/vegre_itt_vannak_a_motorhead_szexjatekszerei
Végre: itt vannak a Motörhead szexjátékszerei!
süti beállítások módosítása