Érkezik egy Péterfy Bori & Love Band-vinyl - ha a rajongók is úgy akarják

2015.09.08. 12:15, rerecorder

2b_1.jpg

A Péterfy Bori & Love Band a remekbeszabott 2012-es Fehér Éjszakák című legutóbbi albumát már kiadta gyönyörű csomagolású vinylen, most pedig a rajongók felé tettek közzé egy felhívást: ha százan előrendelik (azaz 15 euró + postaköltségért előfinanszírozásban megveszik) az eddig csak digitálisan és cd-n megjelent 2B albumot, akkor elkészül megnyerő kék vinylen. Kinek ne érné meg? Hajrá!

"Egyik legkedvesebb saját lemezünket, az öt éve megjelent 2B-t szeretnénk vinyl (bakelit-) lemezen is elérhetővé tenni. Ha szeretnél egy dedikált, szuperexkluzív ajándéktárgyat, rendeld meg a QRATES oldalán a 2B vinyl verziót! Ha százan megrendelitek, csak akkor fog elkészülni. (Ha nem jön össze a száz példány, mindenki visszakapja a pénzét) Add tovább olyanoknak, aki szeretnek minket és szeretnének egy igazán különleges ajándékot" - szól a zenekar felhívása Facebook-oldalukon.

Nincs más dolgod tehát, ha te is nagyon szeretted a 2B-t, akkor rended meg vinylen a szerénynek mondható 15 eurós összegért, kattints ide: https://qrates.com/artists/11016/items/11046 (az előfinanszírozás ma, szeptember 8-án indult, egy hónapja van a rajongóknak eljutni a 100 megrendelésig, azaz október 8-án zárul a folyamat).


NAGYINTERJÚ PÉTERFY BORIVAL, TÖBBEK KÖZT A 2B-RŐL IS!

a 2B a zenekar 2009-es 2 című lemez után készült szinte azonnal (2010-ben jelent meg), de a pörgős, rockosabb megszólalás helyett csendesebb, lassabb, intimebb, pszichedelikusabb dalokkal teli, aki nem emlékezne rá, itt a teljes remek album: 

https://recorder.blog.hu/2015/09/08/erkezik_egy_peterfy_bori_love_band-vinyl_ha_a_rajongok_is_ugy_akarjak
Érkezik egy Péterfy Bori & Love Band-vinyl - ha a rajongók is úgy akarják
süti beállítások módosítása