Különleges technoprodukciókkal indul az ősz a Corvintetőn

2015.09.02. 09:54, Recorder.hu

corvinteto_phase_650.jpg(X) A fesztiválszezon végén mindig van némi hiányérzet az emberben, hiszen annyi jobbnál jobb buli érte egymást, hogy a klubszezon kezdetére szinte klausztrofóbiája alakul ki. Persze ez abban a pillanatban el is múlik, ahogy megérkezik az első igazán jó klubrendezvényre. És hogy ezen gyorsan és biztosan túl is essen, ahhoz a Corvintető első szeptemberi hétvégéjénél jobb verziót aligha lehet találni.

Annál is inkább, mert a Tető nem csupán egy-egy szimpla bulival indítja az őszt, hanem két különleges rendezvénnyel, amelyek közül az elsőt pénteken tartják a legendás berlini kiadó, a Dystopian egyik legjelentősebb producerével, Ø [Phase]-zel. Az NVC által szervezett, és a Dystopian közreműködésével létrejövő Casino Bangkok alighanem mérföldkő is lesz a haza klubéletben, hiszen a berlini technót, illetve a világ underground elektronikus zenéjét jó ideje meghatározó hangzás csak ritkán fordul elő Budapesten. A Corvintetőre viszont pénteken vegytisztán fog érkezni mindez, ahová vendégként jön Isu a Technokunsttól, az NVC részéről pedig Nils-szel, Sinkóval és Dr. Zoidberggel fog kiegészülni a buli.

Az exkluzív lendület pedig szombaton sem fog alább hagyni, hiszen a Corvintető nagy sikerű csütörtöki rendezvénysorozata, a 4PER4 különleges kiadással fog jelentkezni, mégpedig a 4PER4 Special-lal, ahol a Magyarországon jól ismert DJ, producer és szervező, Sikztah, valamint Akos Veecs, azaz a The SAVE fogja bemutatni legújabb EP-jüket, amely a napokban jelenik meg a svéd Yellow Recordings-nál. Kettejük közös projektje egyébként is különlegességszámba megy, viszont minden alkalommal osztatlan sikerrel zárják az estéiket, kiadványaik pedig olyan nevek supoortját élvezik, mint Richie Hawtin, Luke Slater, Joseph Capriati, Marco Carola, Simo Lorenz, Gery Otis, Nierech, Wirrwarr, vagy Andreas Kramer. A felvezetés pedig szintén nem lesz a véletlen műve, hiszen a Tetőről már jól ismert Johnny Was Here fogja átadni Sikztah-nak és Akos Veecs-nek a keverőpultot, akinek intelligens, absztrakt és masszív hangzásvilága kiváló előhangot fog jelenteni - valamint bemutatkozik Falsemuse, aki az egész este nyitányát fogja kezelni.

Az ősz első hétvégéje tehát egy masszív nyitánnyal fog kezdődni a Corvintetőn, amit a legkevésbé sem lesz érdemes kihagyni.

Címkék: corvintető
https://recorder.blog.hu/2015/09/02/kulonleges_technoprodukciokkal_indul_az_osz_a_corvinteton
Különleges technoprodukciókkal indul az ősz a Corvintetőn
süti beállítások módosítása