Állítólag novemberben érkezik Adele új albuma

2015.08.28. 15:30, subrecorder

adele_2013-650-430d.jpg

A Billboard úgy tudja, hogy négy év után idén novemberben végre megjelenik Adele harmadik nagylemeze, 25 címmel. Pár kollaborációról már tudunk, az első dalra viszont még várnunk kell.

Adele 2011-es második nagylemeze, a 21 máig az évtized legjobban fogyó zenei albuma. Tavaly azt pletykálták, hogy az énekesnő következő albuma már 2014-ben megjelenik, ebből aztán nem lett semmi, mert kivett még egy év szabadságot, hogy újszülött kislányával foglalkozhasson. Idén viszont ha minden igaz, ismét begyújtja a rakétákat az ipar megmentése érdekében - tavaly ugyebár Taylor Swift 1989 című anyaga fogyott olyan mennyiségben, hogy azt az egész zenei világ megérezte, idén egy hasonló sikerre még egyelőre várnunk kell, minden bizonnyal egészen a 25 megjelenéséig. 

A lemez producerei közt nagy meglepetésre nem számíthatunk, a svéd popzseni Max Martinon kívül Danger Mouse dolgozott még az anyagon, illetve a OneRepublic énekese, Ryan Tedder és az idén felkapott, hetvenes évekbe visszavágyó Tobias Jesso Jr. is szerzett egy-egy dalt a lemezre. Utóbbi ugyan tényleg csak pletyka, de Jesso rengetegszer nyilatkozta, hogy Adele lenne számára az álompartner ("ha megkérnének, hogy duettezzünk egyet, csak egy verzét mernék énekelni, a refrént biztos nem vállalnám be" - mondta egyszer). Egyébként az énekesnő 2015-ben összesen hétszer tweetelt, ezek közül az egyik pont a zongorás-énekes egy számának a reklámozása volt, tehát mindkét oldalról ott van a hajlandóság egy közös szerzeményre. Sajnos dalt mutatni még nem tudunk, de ha tartják a novemberi megjelenést, akkor szeptemberben már egészen biztosan hallhatjuk a következő Rolling In The Deep-et.

https://recorder.blog.hu/2015/08/28/allitolag_novemberben_erkezik_adele_uj_albuma
Állítólag novemberben érkezik Adele új albuma
süti beállítások módosítása