Klippremier! Face Today: My Door

2015.08.16. 13:00, rerecorder

face_today_ny.jpg

A tavasszal remek EP-vel (a parazolos Beke István által felügyelt We’re On The Way, There’s No Worry-vel) a Recorderen bemutatott erdélyi Face Today garázsrockos indie-zenekar most annak a kiadványnak a tavaszi turnéján és a nyári koncerteken, fesztiválfellépéseken forgatott videofelvételekből egy klipet készített az EP zárószámához, a My Doorhoz. 20 helyszín és 5000 km van benne - premier!

Lukácsi Előd gitáros mesélt a Recordernek a klipről: „a turné az áprilisban zajlott. 10 állomásos volt, 6 koncert Magyarországon, 1 Ausztriában, 3 Erdélyben. Ez alatt a koncertsorozat alatt készítettük a kislemezt is, aminek a Recorderen volt a premierje. Mar a turné után szerettünk volna egy klipet az egyik dalhoz, viszont ebben az időszakban még nem született elég képanyag hozzá. A legtöbb koncertünkre elkísér minket András I. Gábor fotós-videósunk, ezért kicsit késleltettük a klip megjelenését, hogy még pörgősebbé tudjunk tenni a videót. Így a nyári fesztiválkoncertek és a tavaszi turnéról készült legjobb jelenetek alkotják a végeredményt.”

A tervekről is kérdeztük az együttest: „a terv a jövőre egy nagyobb költségvetésű klip legyártása is, de ehhez már a saját erőn túl is szeretnénk találni megoldást. Közben dolgozunk az első nagylemezünk dalain, az album hamarosan érkezik, őszre tervezzük a kiadását, viszont ez függ attól is, hogy hogyan haladunk a dalokkal. A lemezt Magyarországon adjuk ki, viszont szeretnénk, hogy ezzel párhuzamosan Romániában is legyenek kiadványok.”

és a My Door sokszínű turnévideója: 


Face Today 
Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2015/08/16/klippremier_face_today_my_door
Klippremier! Face Today: My Door
süti beállítások módosítása