Jövő héten újra O.Z.O.R.A. Fesztivál!

2015.07.29. 10:30, rerecorder

ozora_10574237_808991042469072_7878986348665878647_n.jpg

A tavalyi O.Z.O.R.A. Festival előtt megvizsgáltuk közelebbről az eseményt, ellátogattunk a helyszínre, ahol a fesztivál gazdája, Zimányi Dániel kalauzolt bennünket és nagyon tetszett, amit tapasztaltunk, aztán persze ott is voltunk a fesztiválon és azt is magasra értékeltük, így nem kérdés, hogy idén is ajánljuk az egyhetes kikapcsolódást, ami augusztus 3. és 9. között zajlik majd és olyan sokszínű a fellépők listája, hogy megfér rajta az orbos Alex Patterson, a sztárproducer Youth vagy Lajkó Félix.

O.Z.O.R.A. Festival

Helyszín: Dádpuszta

Időpont: 2015. Augusztus 3-9.

Bérlet: 36.000 Ft

Facebook-esemény

Lassan annyi embernek jut eszébe külföldön Magyarországról az O.Z.O.R.A., mint a Sziget, az apró gyülekezőből nemzetközi ünneppé avanzsált esemény pedig meg is érdemli a hírnevét. A zenei fellépők sora szinte végtelen, a helyszín és az építmények varázslatosak, ráadásul rengeteg program várja azokat is, akik kipróbálnának valami olyan tevékenységet, amiről nem is gondolták volna korábban, hogy létezik.

ZÖLDSZÁMUNKBAN A FESZTIVÁLOK KÖRNYEZETTUDATOSSÁGÁT IS VIZSGÁLTUNK, TERMÉSZETESEN MEGKÉRDEZTÜK AZ O.Z.O.R.A.-T IS.


Hogy csak néhány nevet emeljünk ki a 11, színes helyszín programjából: itt lesz Alex Patterson, aki Youth-szal a Killing Joke életművét dubosítja, de az utóbbi sztárproducer megteszi ugyanezt a Pink Floyddal is, amelynek legutóbbi albua az ő felügyeletével készült, sőt Youth szólóban is fellép majd. Aztán itt lesznek olyan legendás elektronikus előadók, mint az Eat Static, a System 7, a Juno Reactor, meg persze a trance műfaj teljes élmezőnye, de a népzenei koncertek mellett lesz például nagyszabású, születésnapi Korai Öröm-buli, vagy az itt elmaradhatatlan Lajkó Félix-fellépés. Figyelem: aki már egyszer is járt ezen a fesztiválon, abban a nagyfokú visszavágyás érzete alakul ki!


háromnegyedórás hangulatvideo a 2014-es fesztiválról: 

https://recorder.blog.hu/2015/07/29/jovo_heten_ujra_o_z_o_r_a_fesztival
Jövő héten újra O.Z.O.R.A. Fesztivál!
süti beállítások módosítása