Daft Punkkal és kísérleti technóval készül a hétvégére a Corvintető

2015.07.28. 15:00, Recorder.hu

corvinteto_20150728_650.jpg(X) Július utolsó hetét gyakorlatilag már szerdán elkezdi búcsúztatni a Corvintető, hogy végül egy egészen különleges bulival kezdje meg a nyár utolsó hónapját.

Szerdán a munka utáni lazulás jegyében startol a HouseTető, ahol a Deep 'n Freak csapatából jól ismert Martin 'M és Flixon lesz a vendég, a házigazda pedig ezúttal Nigel Snorter lesz.

Csütörtökön a különleges és ínyenc techno rajongói számára lesz igazán érdekes a Corvintető, hiszen a 4per4 ezúttal egy különleges line-uppal jelentkezik, ahol az ipari, absztrakt és kísérleti techno képviselői érkeznek a hazai underground-ból. A sorrend: Johnny Was Here, SpaceMonkei, Dr. Zoidberg és Nils.

Pénteken a Rewind Special ezúttal a legendás Dynamite MC-vel kiegészülve fogja pörgetni a „Mic Night”-ot, ahol a csapat tagjait ezúttal is Palotai, Cadik, MC Zeek és Zosha fogja képviselni.

Szombaton pedig valami olyasmi lesz a Tetőn, ami eddig nem nagyon fordult elő, ugyanis a Rooftop Cinema és a Kollektíva együttes erővel szervez egy filmvetítéssel egybekötött Daft Punk-bulit, aminek kapcsán felmerült a szervezők részéről, hogy egészen különleges vendégek fognak érkezni az eseményre. Ami azonban biztos, hogy a Daft Punk: The Story a nyár egyik legkülönlegesebb rendezvénye lesz, amire a jegyelővétel már nagyban zajlik, így mindenképp érdemes előre készülni a bulira, hiszen nagy dobást ígérnek a szervezők.

A vasárnapot pedig a Contra Mundum fogja nyitni az After Hours-zal, ezzel együtt pedig zárni is a hétvégét.

Ha tehát célzottan, vagy spontán tervezi valaki a heti buli menetrendet, mindenképpen nézzen fel a Corvintetőre.

https://recorder.blog.hu/2015/07/28/daft_punkkal_es_kiserleti_technoval_keszul_a_hetvegere_a_corvinteto
Daft Punkkal és kísérleti technóval készül a hétvégére a Corvintető
süti beállítások módosítása