Celebek bőrébe bújik új videójában Drake

2015.07.13. 11:17, subrecorder

drake_energy_00.jpg

Sokáig kellett várni Drake idén februárban megjelent meglepetés albumának első videójára, de teljes mértékben megérte! Már persze ha szeretnénk a kanadai rapper bénán ráphotoshopolt arcát más hírességekre látni.

Drake februárban minden előzetes híresztelés nélkül adta ki If You're Reading This It's Too Late című negyedik sorlemezét, mely egyben az őt naggyá tevő Cash Money Records-tól való búcsúja is lett egyben. A Birdman és Lil Wayne által irányított kiadó a csúcsról alig pár hónap alatt odáig süllyedt, hogy az utóbbi főnök is nyíltan kiszállna, ha szerződése engedné. Drake azonban már szabad, mivel négy lemezre szóló kötelezettségét teljesítette (minden bizonnyal csak ezért lett fizetős kiadvány és nem ingyenes mixtape az IYRTITL), majd összebújt az Apple-lel, és a nemrég indult Apple Music streaming- és rádiószolgáltatásának az egyik leghangosabb támogatója lett.

Az Apple Music része az előadók Facebook-profil szerű, exkluzív tartalommegosztására alkalmas Connect is, ide töltötte fel új videóját az azóta Zane Lowe mellett rádióműsort is kapó rapper az Energy című számhoz. Ezt a szokásos haverokkal való keménykedésen kívül sikerült azzal feldobni, hogy Drake fejét ráphotoshopolták mindenféle celebek híres pózaira. Megelevenedik például Justin Bieber Calvin Klein-reklámja, Kanye West Bound 2- és Miley Cyrus Wrecking Ball-videója, de még egy Obama-beszéd is. A Fleur & Manu rendezőpáros tehát megint megmutatta, hogy új ötletekért érdemes hozzájuk fordulni, Skrillex, az M83 és Lykke Li után ismét egy nagyszerű klippel jutalmazták a beléjük vetett bizalmat. Drake amúgy állítólag még idén kiadja következő nagylemezét, a Views From The 6-et is.


Drake új videója, melyben más hírességek bőrébe bújik:

https://recorder.blog.hu/2015/07/13/celebek_borebe_bujik_uj_videojaban_drake
Celebek bőrébe bújik új videójában Drake
süti beállítások módosítása