Bemutatkozik a magyar dalszerzőket tömörítő Lone Waltz Records!

2015.05.22. 14:00, rerecorder

lone_waltz.jpg

Micsoda Dániel (tehát Zanzinger), Upor András és Duke Bluebeard, azaz három igen tehetséges, feltörekvő magyar dalszerző-előadó lemezkiadót alapított Lone Waltz Records néven. A gitáros-énekesek egy közös, tízperces, a Müsziben forgatott live session klipben mutatkoznak be, alább pedig el is mondják kezdeményezésük lényegét.

Nem is szaporítanánk a szót, mutassa be magát az igen szimpatikus legújabb magyar lemezcég: 

„Íme a Lone Waltz Records bemutatkozó videója, amely azt a három énekes-dalszerzőt mutatja be, akik egyben alapítói is a kiadónak. Célunk, hogy egy olyan keretet hozzunk létre, amiben úgy jelenhetünk meg, hogy egymást erősítsük és egymás referenciáiként is tudjunk működni. Ez egy olyan nyitott együttműködés, mely mindhármunk autonóm, egymástól független zenei tevékenységének közös nevezői mentén szerveződik. A Lone Waltz Records nyitott, így hosszabb távon olyan alkotók munkáinak megjelentetését is célozza, akik mellett jól tudjuk érezni magunkat ebben a lemeztáskában.

Minimalista videónkkal azt szeretnénk megmutatni, hogy amikor egy ember ül veled szemben és eljátszik neked egy dalt, az legalább olyan erős tud lenni, mintha egy többfős zenekar csinálná ugyanezt egy agyonvágott klipben. Ez a videó most tulajdonképpen annyiról szól, hogy leugrottunk a Müszibe, kerestünk szimpatikus tereket, amikben jól érezzük magunkat és eljátszunk egy-egy dalt, ami fontos nekünk. Hosszabb távon egy olyan együttgondolkodási folyamat kezdete ez, amiben könnyedén meg tudjuk jeleníteni a zenéink egyéni és közös ízét is. Egy hét múlva jönnek az első kislemezek és még az idén mindhármunktól egy-egy nagylemez.

Elsőkent Upor Andrástól halljuk egy lépcsőfeljáróban visszhangozni a Life Is Dirty című dalt, ezt követi Duke Bluebeardtől a sűrű növényzet mögé bújtatott D. B. #2 (Burn in Hell), majd végül, The Country And The Cunt szólal meg a semmi közepén álló Zanzingertől.

A video Marton Marcell (production), Vadász Ádám (élő hang), Micsoda Dániel (kamera) és Szi Fu (keverés és masztering) segítségével jött létre, a forgatás helyszínéül a Müszit választottuk.”


Lone Waltz Facebook-oldal
Zanzinger Facebook-oldala
Upor András Facebook-oldala
Duke Bluebeard Facebook-oldala


a Lone Waltz Records első közös hivatalos koncertje Pécsen lesz a Nappali nevű helyen, május 30-án, Lone Waltz label night-eseményoldal


és akkor íme, a Lone Waltz Records tízperces remek bemutatkozó videója három szuper dallal: 

https://recorder.blog.hu/2015/05/22/bemutatkozik_a_magyar_dalszerzoket_tomorito_lone_waltz_records
Bemutatkozik a magyar dalszerzőket tömörítő Lone Waltz Records!
süti beállítások módosítása