Miley Cyrus saját magával játszik a LOLAWOLF új klipjében

2015.05.05. 10:00, subrecorder

lolawolf_1.jpg

Tavaly Miley Cyrus turnéján is volt előzenekar Zoe Kravitz LOLAWOLF nevű triója, a két énekesnő azóta akkora BFF lett. hogy együtt csintalankodnak a Bitch című klipben. 

A LOLAWOLF-ot Lenny Kravitz lánya, valamint Jimmy Giannopoulos és James Levy alkotják, így hárman készítenek egyszer 80-as évekre (Salt-N-Pepa), máskor az egy évtizeddel későbbi R&B-re (Aaliyah) emlékeztető, ugyanakkor a mai hipszter-elektronikába csomagolt popzenét. Az amúgy színésznő Kravitz tökéletes popsztáralapanyag, elég hamar fel is figyeltek rájuk, tavaly mellett, hogy kijött bemutatkozó lemezük (Calm Down), együtt turnéztak előbb Lily Allennel, aztán Miley Cyrus-szal. Utóbbi vendégszereplésével készült a LOLAWOLF új dalának klipje, ebben a két énekesnő egy hotelszobában kerül igen szétcsapott állapotba; szemeket ragasztanak egymás fenekére, pöfélkelnek, Hannah Montanás kártyákkal játsszák a go fish nevű játékot és csak úgy általában: bugyiban hesszelnek, mindezt pedig VHS-minőségben látjuk, mintha egy régi home videót néznénk

MILEY ÉS ZOE IS HÍRES ZENÉSZEK ZENÉSZLÁNYAI, ÉS EZ NEM IS RITKA ESET:

Süt a klipből a huszonéves sztárnihil, és ehhez illeszkedik a dal is, leginkább talán iLoveMakonnen tavalyi világverő keddi bulidalára emlékeztet. Nemsokára egyébként megjelenik Miley Cyrus és a Flaming Lips régóta pletykált közös lemeze is, mindketten igen pszichedelikus anyagot ígérnek. Szeretettel várjuk!


Jó a buli a LOLAWOLF új klipjében:

Címkék: miley cyrus lolawolf
https://recorder.blog.hu/2015/05/05/miley_cyrus_sajat_magaval_jatszik_a_lolawolf_uj_klipjeben
Miley Cyrus saját magával játszik a LOLAWOLF új klipjében
süti beállítások módosítása