Premier! Margaret Island: Csönded (S(o)un(d)city Szeged-felvétel)

2015.04.30. 11:00, Frontrecorder

margaretisland.jpg

A S(o)un(d)city Szeged unplugged videosorozatának legújabb darabjánál érdekes helyzet állt elő, hiszen a JATE Klubban rögzített felvételen szereplő Margaret Island eleve akusztikus hangszerelésű folkpopot játszik. Hogyan oldották meg a kihívást? 

Úgy, hogy kicsit átalakították a Csönded című dalukat: a másfél éve alakult zenekar életében fontos szerepet tölt be az utcazenélés, alkalmanként koncertek előtt is utcára vonulnak örömzenélni, erre reflektálva itt csupa olyan hangszer szólal meg, ami az utcán is előkerülhet - ukulele, xilofon, cajon, akusztikus gitár. A különleges előadásból nem hiányozhattak a Margaret Island jelképének számító papírhajók sem. (Ami viszont hiányzik ezúttal, az a videót kísérő novella.)

A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató idei versenyébe beválogatott zenekar egyébként a Hiperkarma társaságában járt Szegeden (Bérczesi Robival szintén készült videó, nem is egy, hanem kettő, lásd  itt és itt), a Margaret Islandé az utolsó "beköltözős" S(o)un(d)city Szeged-felvétel, jönnek újra a külső helyszínek.

https://recorder.blog.hu/2015/04/30/premier_margaret_island_csonded_s_o_un_d_city_szeged-felvetel
Premier! Margaret Island: Csönded (S(o)un(d)city Szeged-felvétel)
süti beállítások módosítása