A Hatodik érzék gyereksztárja rappel Jonwayne új klipjében

2015.04.27. 12:05, Frontrecorder

jonwayne_1.jpg

Azt nem tudjuk, mindig is akartad-e látni, mindenesetre most már megnézheted, hogyan rappel(ne) Haley Joel Osment. A Hatodik érzék című természetfeletti thriller gyerekfőhőseként befutott színész a rapper-producer Jonwayne új klipjében tolja a szöveget a víz alatt.

A Stones Throw kiadó kötelékébe tartozó Jonwayne (akinek ugye tényleg ez a neve) remekül ért hozzá, hogy figyelemfelkeltő vizuális körítés társuljon a zenéjéhez, elég, ha csak a cigis- és kólásdobozt (meg mp3-lejátszót) imitáló mixtape kazettaborítóira gondolunk, de a Rap Album One című nagyszerű tavalyi albuma például úgy néz ki, mint egy óriási keksz, és a klipjei is mindig furák és/vagy szórakoztatóak, mint tavalyról ez itt, vagy a napokban közzétett legfrissebb videója.

Az egyedi hangzásvilágú és flow-jú beatmaker-MC egy turbulens időszak után éppen újrakalibrálja magát: tavaly nyáron lemondta európai turnéját egészségügyi okokra hivatkozva, nem sokkal ezután pedig a Stones Throw szép csendben dobta. Jonwayne hónapokra el is tűnt a radarról, most viszont visszatérni készül - vagy visszavonulni? Dad Vibe nevű saját kiadójánál jön ki április 28-án egy új EP-je Jonwayne Is Retired címmel, amellyel vagy lezárja pályája eddigi szakaszát, vagy ez csak - a hiphopban megszokott - pr-trükk (esetleg őt ismerve annak kifordítása), ezt egyelőre még nem tudni, az viszont biztos, hogy emberünk súlyos kilókat adott le és védjegyes Jézus-szakállától is megszabadult. Humorából azonban mit sem vesztett, ez nyilvánvaló az EP Minerals & Gems című bugyogós-folyós alapú nyitószámához készült klipből, amelyben Haley Joel Osment alakítja őt, és tényleg nagyon hasonlít rá most, hogy oda a szakálla. A Hatodik érzékben feltűnt, egykori gyerekszínészt a legtöbbünk a 2001-es A.I. - Mesterséges értelem című Spielberg sci-fiben látta utoljára (azóta hol rajzfilmekhez adja a hangját, hol kisebb-nagyobb epizódszerepeket játszik), így elég durva viszontlátni a most 27 éves meglehetősen kikerekedett Osmentet. Ez önmagában elviszi a klipet, amelyben a színész bemászik egy víztározóba és abban tátogja el Jonwayne szövegét, a végén pedig szembeszül saját magával.

 

https://recorder.blog.hu/2015/04/27/a_hatodik_erzek_gyereksztarja_rappel_jonwayne_uj_klipjeben
A Hatodik érzék gyereksztárja rappel Jonwayne új klipjében
süti beállítások módosítása