EP-premier! Face Today: We're On The Way, There's No Worry

2015.04.18. 14:33, rerecorder

11144852_895145507216638_1591656757_o.jpg

Az erdélyi, székelyudvarhelyi gyökerű, jelenleg Kolozsváron működő Face Today kvartett mától egy hétig csak a Deezeren elérhető ötszámos We’re On The Way, There’s No Worry című kislemeze a garázsrockos, indiezenekar második anyaga, amelyet Budapesten vettek fel a Beke Istvánnal, az Ivan & The Parazol billentyűsével.

„A kislemez a nemrég befejezett turnénk alatt készült, amely egy hónapig tartott és érintette Magyarországot, Ausztriát illetve Erdélyt” – mondja a zenekar a friss EP-ről.

„A felvételeket Beke Istvánnal az Ivan & The Parazol billentyűsével készítettünk és szerintünk sikerült egy olyan egyedi és korszerű hangzásvilágot tető alá hoznunk, amely a lehető legjobban lefedi a zenekar ízlését és elképzeléseit. Stílusilag leginkább a grunge, az indie és a bluesrock határozza meg a zenénket, viszont szeretjük röviden csak rock’nroll-ként említeni. Az EP hangulatára általánosan talán a rideg nagyvárosi jelző talál a legjobban, viszont tarkítják vidámabb, derűsebb motívumok is a dalokat.”

A zenekar optimistán tekint a jövőbe: „szerintünk a Magyarországra is egyre jellemzőbb angol szövegű tökös gitárzenék egy olyan növekedő underground közösséget tartanak össze, amely nyitott lenne a mi zenénkre is, ezért reméljük ha eljut a megfelelő hallgatókhoz, akkor idővel a budapesti és magyarországi rock’n’roll-underground világ egyik meghatározó zenekarává fejlődhetünk.” 

és akkor a friss EP: 

fotók: András I. Gábor

Face Today Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2015/04/18/ep-premier_face_today_we_re_on_the_way_theres_no_worry
EP-premier! Face Today: We're On The Way, There's No Worry
süti beállítások módosítása