Anima Night Session – Meglepetés Anima-est az Orfeumban

2015.04.09. 15:05, rerecorder

orfeum-slideshow-anima-night-session.jpg

A tavaly új lemezzel (Gravity and Grace) jelentkező, két évtizedes múltra visszatekintő Anima Sound System szokásához híven ismét unikális dologgal rukkol elő. Jövő héten indul az együttes speciális új sorozata Pest egyetlen mulatójában, az Orfeumban - Anima Night Session címmel!

Januári, nagy sikerű, Művészetek Palotája-beli akusztikkoncertje után az Anima Sound System egy különleges, sosem hallott műsorsorozattal lép fel Pest egyetlen mulatójában, ahol az elektronikus zenei megszólalását áthangszerelve várja egy meglepetésekkel teli új helyzet a formációt és annak rajongóit, sőt, az Orfeum törzsvendégeit is. Az érzelmektől túlfűtött est-sorozatra nemcsak egyedi hangzású Anima-slágereket ígér a zenekar, hanem nagyot merít mind a hazai, mind a külföldi könnyűzene legjobbjaitól, „animás adaptációban”.


ITT PEDIG EGY RECORDERNEK KÉSZÍTETT EXKLUZÍV MIX - KORÁBBI ANIMA-REMIXEKBŐL!

„Az ezerarcú zenekar rendhagyó műsorában kiváló elegyet alkotnak az élőzene és az elektronikus dallamok, sőt, még az is kiderül a különleges Anima-interpretálásból, hogy a funky és a soul, Katona Klári és Rihanna, valamint a jazzy hip-hop és a szerelmes dalok milyen jól megférnek egymás mellett.” - ígéri a zenekar vezetője, Prieger Zsolt.

Az első előadás április 15-én, 21.00 órakor kezdődik az Orfeumban (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Helyfoglalás, jegyvásárlás

Anima-Facebook: www.facebook.com/animasoundsystem


A műsorban sok más mellett elhangzó új Anima-rádiósláger, a Sweet Salvation

Címkék: anima sound system
https://recorder.blog.hu/2015/04/09/anima_night_session_meglepetes_anima-est_az_orfeumban
Anima Night Session – Meglepetés Anima-est az Orfeumban
süti beállítások módosítása