Ariel Pink karikatúraszerű változata SoKo új videójában

2015.03.23. 17:34, rerecorder

soko_ariel_pink.jpg

Ariel Pink egyrészt a 2014-es év legjobb lemezét készítette el a Recorder szerint, másrészt megjelenése is ikonikus, így persze könnyen másolható, parodizálható. A francia színész-énekesnő SoKo, március elején jelentette meg második, igen jó szólólemezét (My Dreams Dictate My Reality), amelyen a Lovetrap című dalban Ariel Pink is közreműködik (és a felvétel az ő tavalyi lemezéről sem lógna le). Ez a szám kapott most egy mókás videót, amelyben SoKo Ariel Pinket jeleníti meg igencsak karikatúraszerűen.

SoKo, azaz Stéphanie Sokolinski 2006-ban tűnt fel az interneten saját indiepopos dalaival, de csak 2012-ben debütált nagylemezzel (I Thought I Was An Alien), eleinte Spike Jonze-zal is sok közös klipet készített, de azután már többnyire maga rendezi videóit és igen fontos neki a formátum (We Might Be Dead By Tomorrow). Kollaborált a Warpaint tagjaival, szerepelt Ariel Pink tavalyi albumán, aztán elkészítette második szólólemezét, de már kiadói támogatás nélkül, nagyrészt közösségi finanszírozással, teljes művészi szabadságban. Pink világához hasonlóan erősen eklektikus és erős lemez született, ami március elején jelent meg és a számos beharangozó videó után most az egyik Ariel Pinkkel közös szám is kapott egy vicces klipet (a másik közös, a Monster Love pedig már szerepelt egy régebbi SoKo-kisfilmben).

A klipben tehát SoKo játssza Ariel Pinket, szőke tincseit babrálva, hevesen gesztikulálva indul bele az éjszakába, egy boltban vásárolgat, míg nem eljut SoKo koncertjére (önmagát is eljátssza az énekesnő), ahol bodysurföl, meg balhézik. Pink pedig tengerparton bámészkodó álombéli menyasszonyként cameozik, de SoKo klipvégi kifakadása is alighanem tőle származik eredetileg. 


a Lovetrap klipje: 


a friss SoKo-lemez teljes egészében: 


és egy 2013-as SoKo-kisfilm, amiben már szerepelt a másik Pinkkel közös dal, a Monster Love


a lemez beharangozó videók közül a félmeztelen nyuszikkal ékesített Ocean Of Tears


a Who Wears The Pants ??


és a szintén igen szórakoztató Temporary Mood Swings videója: 

Címkék: soko ariel pink
https://recorder.blog.hu/2015/03/23/ariel_pink_karikaturaszeru_valtozata_soko_uj_videojaban
Ariel Pink karikatúraszerű változata SoKo új videójában
süti beállítások módosítása