Fináléjához érkezett a Lajkó Félix-maraton

2015.02.27. 12:30, rerecorder

lajko_foto_dudas_szabolcs.jpg

Két és fél hónap, valamint húsz hazai és külföldi koncert után fináléjához érkezett a Lajkó Félix-maraton, amelynek lezárása most hétvégén, február 27-28-án pénteken-szombaton lesz a MüPában világhírű vendégekkel.

A hegedűvirtuóz 40. születésnapja alkalmából két új lemez anyagával, négy formációval turnézott, köztük a bécsi Konzerthausban és Berlinben lépett fel; a fináléra pedig most a MüPában kerül sor, ahol két nap alatt három koncerten fejti ki Félix azokat a zenei gondolatokat, amik most éltetik.

Palya Bea, Balázs János zongoraművész, Mohammad Reza Mortazavi iráni ütővirtuóz, Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar, Porteleki László, a Muzsikás prímása, Tintér Gabriella, Csizmadia Anna, Benke Félix, Brasnyó Antal és a szabadkai zenekar lépnek fel együtt Félix vendégeként a maraton zárókoncertjein; vagyis mindazon művészbarátok, akik meghatározóak számára és valódi társai a színpadon.

LAJKÓ FÉLIXSZEL NEM SOKKAL 40. SZÜLETÉSNAPJA ELŐTT INTERJÚZTUNK.

Febr. 27., 19.30  – „Az improvizáció nagymesterei” – Balázs János - zongora, Mohammad Reza Mortazavi - ütőhangszerek

Febr. 28., 15.00 – „Folk” – vendégek: Palya Bea, Tintér Gabriella, Csizmadia Anna és sokan mások

Febr. 28., 19.30 – „Végtelen Szimfonik” – a Budafoki Dohnányi Zenekar közreműködésével, vezényel Hollerung Gábor - Lemezbemutató 


Lajkó a Műcsarnokban tavaly decemberben: 


nyitókép:
Dudás Szabolcs

http://lajkofelix.hu/

www.facebook.com/lajkofelix

https://recorder.blog.hu/2015/02/27/finalejahoz_erkezett_a_lajko_felix-maraton
Fináléjához érkezett a Lajkó Félix-maraton
süti beállítások módosítása