Dalpremier! Twentees: No Stop

2015.02.18. 13:00, Frontrecorder

twentees_by_lenart_gabor_4.jpg

Nagyon pörög a virgonc, dallamos indierockot kultiváló Twentees: egy hónappal a bemutatkozó EP-jük címadó dalához készült klip (2Face) után most itt egy friss felvétel a márciusban megjelenő bemutatkozó albumuk előfutáraként. No Stop - úgyhogy hajtás tovább most!

A hódmezővásárhelyi zenekar Sing, Dance, Cry címmel hozza ki debütáló albumát, melyen az eddig kiadott dalok - a 2013-as EP-n szereplő négy szám és tavalyról a klipes Never Enough - mellett öt új szerzeményük kap helyet, Deutsch Gábor keverésében. Ezek közül való a No Stop, melyről Balázs Konrád énekes-gitáros így mesélt: „A refrén megszületése után szinte saját magát építette fel a dal, egyáltalán nincs túlgondolva. Körülbelül egy délután alatt összeállt az egész szám a szobámban. Könnyed, szerelmes tematikájú dal, ami a közeledés kezdeti, félénkebb szakaszát jeleníti meg, amikor még például nem tudjuk, hogy a másik inkább kávézna vagy teázna reggel.”

A Twentees március 19-én a Kuplungban mutatja be élőben az első albumát, melyet tehát - a tétovának egyáltalán nem nevezhető - No Stop vezet fel, a lemez borítójához kapcsolódó szövegvideóba csomagolva:

https://recorder.blog.hu/2015/02/18/dalpremier_twentees_no_stop
Dalpremier! Twentees: No Stop
süti beállítások módosítása