Beteg dobbasszusra tombol a világ legdurvább kajacsatája

2015.01.24. 12:00, subrecorder

gusztustalan_snare.jpg

A June Miller holland drum & bass duó új klipje még úgy is végtelenül élvezetes, hogy alatta az utóbbi évek egyik leggusztustalanabb dala szól. Na és mivel lehetne képileg aláfesteni egy minden eddigi próbálkozást megsemmisítő dropot? Természetesen egy brutális kajacsatával, melyben többek közt citrommal kalapálják egymás fejét a szereplők.

A June Miller nemrég megjelent friss EP-je, az Ups and Downs sok újat nem hoz a drum & bass hosszú történelmébe, de már csak a Saus című szerzemény miatt érdemes rákeresni. Ebben az "experimentális" dobbasszus-trekkben körülbelül egy percig semmi komoly nem történik benne, de az elnyújtott bevezető végén már sejthető, hogy amint kiborul a bili, az a bili rendesen ki lesz borulva. Röviden: förtelmes egy zene, de ez itt most nem feltétlenül negatívan értendő, mindenesetre nehéz bent tartani az érzelmeket a hallgatása közben.

Az ortodox drum & bass-híveket minden bizonnyal kiborító dalhoz készült videó legalább olyan vicces, mint maga a szám, ez pedig felveti a kérdést, hogy direkt vették-e ilyen botrányosra a figurát a srácok. A narratíva szerint két banda találkozik egy lepukkant garázsban, hogy lerendezzék egymás közti sérelmeiket, de ezt nem pillangókéssel és viperával teszik, hanem bagettel, citrommal és zellerrel. A gyorsan váltakozó képeket nehéz elsőre felfogni, van itt újhagyma-nuncsaku, ananász-parittya és görögdinnye-vető, nem is beszélve a rengeteg Steve Aoki-buliból maradt tortáról. A végén még egy mustárlövő robot is feltűnik, aki szépen kiirtja az egész társaságot. A szemet szúróan rossz számítógépes animáció csak hozzátesz az amúgy is magasan szárnyaló élményfaktorhoz, ne hagyd ki te sem, jobban fog indulni a hétvégéd!


A June Miller friss videója, melyben minden megtörténik, amiről fentebb írtunk:

Címkék: june miller
https://recorder.blog.hu/2015/01/24/beteg_dobbasszusra_tombol_a_vilag_legdurvabb_kajacsataja
Beteg dobbasszusra tombol a világ legdurvább kajacsatája
süti beállítások módosítása