Klippremier! Bulbs: Ice Break

2015.01.23. 14:00, rerecorder

bulbs_dsc0002-edit.jpg

Az elektropopos Bulbs duót nemrég mutattuk be Ashore című remek számukkal és egy "illusztrációszerű" videóval, most viszont elkészült a páros első hivatalos klipje is, amelynek szintén itt a Recorderen van a premierje. Csak ismételni tudjuk magunkat: a Bulbs komótosan halad, ám dalai annál jobbak - az Ice Breakhez most gyönyörű táncos kisfilm került.

A Bulbs 2013-ban mutatkozott be egy háromszámos EP-vel, 2014-ben pedig két újabb szerzeményt adott ki, az Ice Breaket és a fent már linkelt Ashore-t (ez utóbbi bekerült az Index idei A Dal versenyébe is). Nem a mennyiségre, hanem a minőségre koncentrál a páros, és ilyen jó dalok hallatán csak azt mondhatjuk, hogy jól teszi! Az Ashore sok helyről összevágott, "illusztrációszerű" klipje után most egy hivatalos video is elkészült a másik tavalyi (augusztusi) számhoz, ám ezúttal is szokatlan a megvalósítás. Egy Berlinben élő alkotópáros, Ramon Haindl és Daniel Barth rendezte táncfilmekből vágta össze a klipet Szipszer Szabolcs, a Bulbs egyik fele (a másik fele sógornője, Kramer Veronika énekesnő). A Mariya Bushuyeva és Mireia Salip táncosok szereplésével készült videóról és a duó terveiről Szipszer Szabolcs mesélt a Recordernek: 

„A dal olyan időszakban íródott, amikor rengeteg izlandi, skandináv elektronikus zenét hallgattunk. Ennek a zenei világnak a ridegségét, szépségét, mélységét próbáltuk megfogni. Az ének is ennek megfelelően kapott fura, torz effektet. Még nem volt teljesen kész a dal, de már akkor vizionáltam hozzá egy fekete-fehér, amolyan Anton Corbijn-szerű képi világot. Egy videomegosztó oldalon ismerkedtünk meg a két rendezővel, és egyből megtetszett a munkájuk. A vágási munkálatokat saját kezűleg végeztük el. Idén szeretnénk elérni, hogy legyen egy koncertprogramnyi dalunk, és lehetőség szerint az új számokhoz szeretnénk klipet forgatni.”


az Ice Break gyönyörű táncos klipje: 


a 2013-as Bulbs ep: 


Bulbs Facebook

nyitókép: iambarnie.com (Tóth Barnabás)

https://recorder.blog.hu/2015/01/23/klippremier_bulbs_ice_break
Klippremier! Bulbs: Ice Break
süti beállítások módosítása