Lana Del Rey nászútra megy

2015.01.07. 14:03, Frontrecorder

ldr_2.jpg

A permanensen bánatos tekintetű Lana Del Rey legutóbb azzal szolgáltatott beszédtémát, hogy egy Marilyn Mansonhoz köthető, tisztázatlan célú videóban megerőszakolják, most viszont egy bulvármentes, de annál nagyobb bréking hírrel örvendezteti meg a világot, mármint a rajongóit: bejelentette, hogy negyedik albuma a Honeymoon címet kapja.

Azt már bő fél éve lehet tudni, hogy LDR dolgozik az Ultraviolence utáni következő albumán, amely eddig Music To Watch Boys To munkacímmel futott, aztán ez végül csak az egyik dal lesz a lemezen, amelyre a Billboardnak adott friss interjúja szerint már kilenc dalt megírt az énekesnő. Ugyanitt azt is elárulta, hogy a soros stúdióalbumára zárószámként feldolgozta a Don't Let Me Be Misunderstood című Nina Simone-dalt (az Ultraviolence utolsó dala ugyancsak egy Nina Simone által ismerté tett szerzemény interpretációja). A Honeymoonon a jól bevált segítőtársak - Emile Haynie, Daniel Heath, Greg Kurstin, Rick Nowels - mellett a hamarosan új albummal jelentkező Mark Ronsonnal dolgozik együtt, a lemez hangzásáról pedig annyit árult el, hogy az más lesz, mint az előző, inkább az első két lemez világához kanyarodik vissza és jelenleg épp "egyfajta noiros hangulatban" mélyed el, bármit is jelentsen ez. Az album megjelenése jelenleg 2015 augusztusára van kitűzve, de ez persze még alakulhat, ahogyan a dalok is.

A MEZTELEN LANA FOTÓJA ÉKÍTETTE 2012 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS RECORDER-CIKKÉT.

Addig az énekesnő akár még egy Oscar-díjat is bezsebelhet Tim Burton Big Eyes című legújabb (nálunk februárban a mozikba kerülő) filmjének főcímdaláért, melyet már jelöltek a Golden Globe-ra, illetve hallhatjuk Brian Wilson No Pier Pressure című érkező lemezén is. 


íme a Big Eyes című filmbetétdal, avagy Lana Del Rey nagyzenekari kísérettel:


és Tim Burton filmjének végefőcím dala, ugyancsak LDR előadásában:

Címkék: lana del rey
https://recorder.blog.hu/2015/01/07/lana_del_rey_naszutra_megy
Lana Del Rey nászútra megy
süti beállítások módosítása