Danny Brown gyerekkönyvet ír a kislányának

2015.01.06. 12:06, subrecorder

danny-brown.jpg

"Mi a fene történik már megint a zenében"-rovatunk mai bejegyzésében arról adhatunk hírt, hogy Danny Brown, Detroit legőrültebb rappere gyerekkönyvön dolgozik, melyet Dr. Seuss meséi ihlettek. Valószínűleg az év legjobb olvasmánya lesz, ha megjelenik.

Danny Brown egy ausztrál rádiónak adott interjújában számolt be friss projektjéről, olyan című dalok, mint a Kush Coma, vagy Blunt After Blunt írása után most a 13 éves kislányának kedveskedne egy gyerekkönyvvel. "Igazából az egész a fekete lányok önbizalom növeléséről szól. Tudod, a fiatal afroamerikai csajszik olyan sok mindent csinálnak, hogy elváltoztassák magukat. Folyamatosan a hajukat rendezgetik, megváltoztatják a szemük színét, stb. A könyv egy ilyen lányról szólna, aki próbál más lenni, mint aki valójában, de aztán rájön, hogy úgy a legjobb, ha marad, aki volt" - mondta a beszélgetés során a rapper. Azt is elárulta, hogy nagy hatással voltak rá Dr. Seuss meséi, főleg a Grinch és a Cat In The Hat. "Mi a franc folyt annak az ürgének a fejében, hogy ilyeneket kitalált? Szerintem amúgy az összes karaktere én vagyok élőben!" - állította Brown az interjúban.


TAVALY KEITH RICHARDS HASONLÓ PROJEKTJÉRŐL SZÁMOLHATTUNK BE.

A könyv írása mellett Brown nagy erőkkel dolgozik 2013-as Old című albuma folytatásán is, annyit árult el, hogy ugyanazokkal a producerekkel dolgozik most is, mint korábban (Paul White, SKYWLKR) és hogy The Alchemisttel is eltöltöttek egy hetet nemrég annak Los Angeles-i stúdiójában. Nagy gond, ha mi a meséjét jobban várjuk?


Danny Browntól nem teljesen idegen, hogy ifjoncokkal dolgozzon, egyik klipjében a világ legcukibb kisfiúja játssza el a rapper gyerekkorát:

Címkék: danny brown
https://recorder.blog.hu/2015/01/06/danny_brown_gyerekkonyvet_ir_a_kislanyanak_kesz
Danny Brown gyerekkönyvet ír a kislányának
süti beállítások módosítása