Létezik egy McDonald's témájú Black Sabbath coverzenekar

2014.12.29. 08:51, subrecorder

10463934_548581191911916_3199566236339537812_n.png

Macaulay Culkin Velvet Underground-dalokat pizzásító Pizza Undergroundja rövid életű volt ugyan, de úgy tűnik, mégis sikerült megihletnie pár őrültet. Valószínűleg neki köszönhetően alakulhatott meg a Mac Sabbath, a Black Sabbath doom opuszait gyorskajásító zenekar.

A Mac Sabbathról nem sokat tudni, minden bizonnyal idén tavasszal alakultak, de hogy hol, mikor, miért, arról csak ködös információkkal rendelkezünk. Ez egyrészt ugye jót tesz a titokzatosságuknak, másrészt pedig megvédi őket a híresen ügyvédimádó McDonald's pereitől. Egy "kriptikus" szöveg megfejtése után azt kiderítettük, hogy Maryland állam az otthonuk, saját stílusukat pedig drive thru metalnak nevezik.


OZZY OSBOURNE-NAK VICCES ÉVE VAN, NEMRÉG BÉKAFAJT NEVEZTEK EL RÓLA.

Ilyen viccprojektekből van ezer és a Mac Sabbath sem valószínű, hogy kitűnt volna közülük, ha nem kapja fel őket néhány, a Pizza Underground után éhesen (értetik) maradt zenei oldal és nem készül két felvétel egy koncertjükről. Pedig állítólag a fellépéseiken szigorúan tilos fényképezni és kamerázni, ez szintén nem véletlen, egy-egy ilyen buliról készült videó a McDonald's jogi referenseinek nedves álma. A teljes jelmezben színpadra lépő négy tag vezetője Ronald Osbourne, gitárnál, basszusnál és dobnál a cég kevésbé ismert figurái, úgymint Mayor McCheese, Grimace és The Hamburglar ügyködik. Két átdolgozást tudunk megmutatni, melyek a Paranoid (Pair-a-buns) és az Iron Man (Frying Pan) dalokra készültek, de a zenekar állítása szerint simán van elég anyaguk egy teljes koncert eljátszásához, így aztán élőben hallhatnánk például a Sweet Beef és a Chicken for the Slaves című szerzeményeket is. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a merchandise már be is indult, aki szeretne Mac Sabbath pólót, itt tudja beszerezni. És hogy mennyire vicces? Akárcsak a Pizza Undergroundnál, elsőre itt is jót lehet kuncogni a dalszövegeken, meg az egész helyzet abszurditásán, de hosszabb távon természetesen élvezhetetlen a dolog.


A Mac Sabbath a Frying Pan című klasszikust játssza:


a kihagyhatatlan Pair-a-buns:

https://recorder.blog.hu/2014/12/29/letezik_egy_mcdonald_s_temaju_black_sabbath_coverzenekar
Létezik egy McDonald's témájú Black Sabbath coverzenekar
süti beállítások módosítása