December 24-ig előrendelhető a Quimby tavalyi albumának bővített változata!

2014.12.20. 15:52, subrecorder

fz7b9227-1.jpg

A Quimby idén karácsonyra egy digitális kiadvánnyal készült, újra megjelentették Kaktuszliget című tavalyi lemezüket, ezúttal az iTuneson keresztül, és még egy kis +-t is odatettek a cím mögé. De hogy ez mit is jelent pontosan?

Szinte amint felkerült az iTunes előrendelési listájára a Quimby bővített kiadványa, a Kaktuszliget+, rögtön toplistás album lett. Mindez a lemezhez érdemben hozzátevő extráknak köszönhető, a kiadvány egészen a december 24-i megjelenésig előrendelhető (de csak addig).

kaktuszplusz.jpg

A "+"-jel ez esetben egy eddig soha nem látott, a Quimby jordániai turnéján készült képekkel teli digitális bookletet jelent, illetve öt, a zenekar Vígszínházban tartott teltházas Teátrum koncertjén készült videófelvételt (Viharon túl, Halleluja, Kényszerleszállás, Jekyll és Hyde, Lámpát ha gyújtok). A Quimbynek idén ez az egyetlen hivatalos megjelenése.


Még egy exkluzív jordániai fotó (amiből a Recorderen is látható egy másik gyűjtemény), illetve egy interjú Kiss Tibivel, amelyben szintén található pár ehhez hasonló fotó:

fz7b9243_1.jpg

Címkék: quimby
https://recorder.blog.hu/2014/12/20/december_24-ig_meg_elorendelheted_a_quimby_tavalyi_albumanak_bovitett_valtozatat
December 24-ig előrendelhető a Quimby tavalyi albumának bővített változata!
süti beállítások módosítása