Nyerj páros belépőjegyet a szombati Electrify-ra a Trafóba!

2014.11.10. 13:31, subrecorder

10356179_10202911707615796_7218660778998892422_n.jpg

Jó érzés, hogy egyre inkább számíthatunk hazai szervezőkre, ha minőségi, nem feltétlenül fősodorbeli elektronikus és kísérleti zenei előadókat szeretnénk látni Magyarországon. Az Electronic Beatsen kívül, eddigi 5 megrendezett eseményével a Trafó Electrify-sorozata is az igazi különlegességek kedvelőinek nagy kedvence lett. Mi pedig most a Trafó jóvoltából kisorsolunk egy páros belépőjegyet a soron követező, november 15-én, most szombaton esedékes hatodik estre.

Az Electrify keretében járt nálunk Forest Swords, Andy Stott, Cut Hands, vagy éppen legutóbb az utánozhatatlan Tim Hecker. A lendület pedig a hatodik alkalomra is megmaradt, egyrészt láthatjuk majd Colin Stetsont, aki ha nem is egy személyben felelős a szaxofon, mint 2014-ben releváns, kísérleti hangszerként való kezeléséért, de az egyik legfontosabb művésze. Rengeteg művészt segített már (Bon Iver, Tom Waits, Laurie Anderson), most szólóban lép majd fel, fúvós eszközeinek megszólalása ugyanakkor annyira különleges és telt, hogy könnyedén elmenne egymaga teljes zenekarnak is. Rajta kívül Mika Vainio lesz az, aki miatt érdemes jegyet váltani (no meg persze a remek magyar fellépők miatt is), ő a januári Electrify Vol. 3-on elmaradt fellépését pótolja, a finn experimentális drone/techno zenésznél sötétebb hangzással kevesen rendelkeznek széles-e Földön. 

A november 15-én, szombat este fél kilenckor kezdődő Elecrify-estre az az olvasónk nyerhet páros belépőt, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz az eseményen ÉS

- küld egy e-mailt Electrify tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- ebben az e-mailben megírja, hogy mi a neve Mika Vainio legendás techno formációjának, ami úttörőnek számít az elektronikus zenében (segítség) ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás november 13-án, csütörtökön 18 órakor lesz, a nyertest e-mailben értesítjük.

 

 

https://recorder.blog.hu/2014/11/10/nyerj_paros_belepojegyet_az_electrify_6-ra_a_trafoba
Nyerj páros belépőjegyet a szombati Electrify-ra a Trafóba!
süti beállítások módosítása