Dalpremier! Lynd: Only Tonight

2014.11.10. 11:00, Frontrecorder

lynd_1.jpg

A 2013 májusa óta létező, Kiszner Linda énekesnő köré épülő Lynd tavaly októberben adta ki első EP-jét, melyről a címadó Lost And Found klipjét mi mutattuk be, most pedig náluk debütál az időközben átrendeződött formáció új dala.

A Lyndben produceri poszton történt változás: Lőrincz Tamás helyére Máté Szabolcs (Colorstar, The Bosky) érkezett, az itt hallható új dalunknál már az ő hatása érezhető. Mint Kiszner Linda mondja, a zenekar hangzásában "hangsúlyosabbak lettek a hangszerek, az ének erőteljesebb, az elektronikánál pedig előtérbe kerültek a vonós hangszerek, ezzel igazi dream popos atmoszférát varázsolva. De azért azoknak sem kell elkeserednie akik az eddigi Lynd-hangzást szerették, mert a mostani dalnál is megmaradt a jól megszokott keserédesség." Az Only Tonight című szerzeményük az egyike azoknak, melyek idén nyáron születtek és "egy olyan különleges kalandról szól, aminél már az elején tudjuk, hogy semmi nem lehet belőle, de mégis az érzéssel tartunk, mert nem tehetünk ellene." Ezt szerintünk nem is kell bővebben magyarázni.

A dalt Deutsch Gábor keverte és masterelte, a zenekar pedig nagyon szereti, annyira, hogy benevezték az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóversenyébe, A Dalba. A Lynd szeretne mihamarabb új lemezzel jelentkezni, melyen az Only Tonight is helyet kap majd. A dal élőben a formáció következő koncertjén, most pénteken, a Gozsdu Manó Klubban lesz hallható (Facebook-eseményoldal), de elsőként nálunk:

Címkék: premier dalpremier lynd
https://recorder.blog.hu/2014/11/10/dalpremier_lynd_only_tonight
Dalpremier! Lynd: Only Tonight
süti beállítások módosítása