Todd Terje felcsapott használtautó kereskedőnek

2014.10.22. 14:14, subrecorder

todd terje_1.jpg

Idén áprilisban jelent meg Todd Terje, a több mint egy évtizede a pályán lévő norvég diszkócsibész első rendes stúdióalbuma, amely tele van zseniális múltidéző szerzeményekkel. A lemezről a Delorean Dynamite most videót is kapott, ebben egy eredeti DMC Deloreant próbálnak ránk sózni, a 80-as éveket idéző képhibás videóminőségben. De tényleg, ez egy használtautó hirdetés, a sportkocsi megvásárolható, érdeklődni a végén látható email címen lehet.

A DMC Deloreant 1981 és 1983 között gyártották Észak-Írországban, de legendás státuszát csak 1985-ben érte el, amikor is megjelent a Vissza a jövőbe című film időutazó járgányaként. Azóta emberek millióinak vágya az autó, a rövid gyártási időnek köszönhetően azonban nem sok jó állapotú darab létezik már belőle. A DMC a legnagyobb őrület során sem kezdte újra a gyártást, és milyen jól tette, hiszen így képes volt megőrizni az autó kultikus voltát. Viszont most itt a lehetőség, hogy tiéd legyen egy eredeti, jó állapotú DMC Deloreant - feltéve, ha van felesleges 279 000 norvég koronád (kb. tízmillió forint). Nincs más dolgod, mint megnézni az új Todd Terje-videót, majd írni a megadott email címre!


TODD TERJE IDEI ALBUMÁRÓL ITT ÍRTUNK ELVARÁZSOLT KRITIKÁT.

 A zene és a bárki szemébe könnyeket csaló 16 mm-es filmre felvett képsorok olyan összhatást alkotnak, hogy még az is azonnal felvenné a Cobra szemüvegét és a bőrkesztyűjét, hogy elhajtson a végtelenbe (miközben persze Todd Terje szól), aki soha életében egy percet sem vezetett. 

Ja, ha valakinek sikerül megkaparintani az autót, szóljon!

Ha pedig szóba került a Vissza jövőbe, akkor említsük meg azt is, hogy a jövőre lesz 30 éves, és ezt megünnepelendő a világ több városában is újra levetítik majd Robert Zemeckis klasszikusát, méghozzá élő nagyzenekarral kísérve. Egyelőre még csak a svájci Luzernben jelentettek be ilyen különleges vetítést, lehet reménykedni, hogy Budapest is beférjen. És hogy még tovább húzzuk a Vissza a jövőbe fanok idegeit, emlékeznek még a Kedves Olvasók, hogy pár hónappal ezelőtt beszámoltunk egy létező légdeszkáról? Sajnos arról kiderült, hogy kamu, most azonban a Kickstarteren megjelent egy új projekt, amely pontosan ilyen deszkákat ígér 2015 októberére. Hol a hiba? Mivel nem szórakozásra, hanem épületek és egyéb nehéz tárgyak elszállítására találták ki, ezért hajtómotor nem található benne, a deszka csak egy helyben lebeg a levegőben, ráadásul még 1000 dollárt befizetve is csak egy órára kapja meg a projektnek bizalmat szavazó. Ha haza is szeretné vinni, ennek a tízszeresét kell letenni az asztalra. De hát érdekel ez bárkit is? Az álmoknak ugyan senki nem szab határt!

a légdeszkát gyártó cég bemutató videója:

Címkék: todd terje
https://recorder.blog.hu/2014/10/22/todd_terje_felcsapott_hasznaltauto_kereskedonek
Todd Terje felcsapott használtautó kereskedőnek
süti beállítások módosítása