Itt a South Parkból a teljes Lorde-dalparódia, ya ya ya!

2014.10.17. 16:01, Frontrecorder

lordeparody.jpg

Mi lehet jobb a South Park Lorde-paródiájánál? Az, hogy az ominózus epizódban elhangzó "Lorde-sláger" ingyen letölthető!

Az új-zélandi énekesnővel még nem is bántak el annyira a South Park készítői (akik pedig igazán gonoszak is tudnak lenni zenészekkel, lásd összeállításunkat), mindössze egy 45 éves, bajszos férfinak - Stan apjának, Randy Marsh-nak - állították be, aki a munkahelye női vécéjében lényegül át Lorde-dá. Itt szülte meg a Push (Feeling Good On A Wednesday) című dalt, is, amelynek szövege arról szól, hogy Lorde ki akar törni a skatulyából, amibe zárták, és erre buzdít mindenkit, aki a környezete szerint más, mint a többiek. De mivel a dal egy vécében íródott, a push, azaz nyomni szónak persze van egy egészen, khm, más jelentése is... Lorde-nak egyébként alapvetően tetszett a paródia, saját bevallása szerint a dal annyira a fülébe mászott, hogy vagy egy óráig ya ya ya-zott a szállodai szobájában. Csupán a bajuszt nem érti: "nekem is van bajszom, de ennyire jól látható lenne?" - poénkodott.

A dologban a csavar, hogy a lájtos EDM-alapú dalt egy másik nagyon népszerű popelőadó, Sia énekli (illetve ő ezt eddig még nem erősítette meg, de nekünk is úgy hangzik). A "Lorde-induló" persze felkerült a YouTube-ra, most viszont a sorozat készítői hivatalosan is közzétették, ráadásul ingyenes letöltésként (ide katt) A következő lépés az lehetne, hogy rendesen megjelentetik - valószínűleg tényleg óriási sláger lenne belőle. Hát akkor nyomjuk!

Címkék: south park lorde
https://recorder.blog.hu/2014/10/17/itt_a_south_parkbol_a_teljes_lorde-dalparodia_ya_ya_ya
Itt a South Parkból a teljes Lorde-dalparódia, ya ya ya!
süti beállítások módosítása