Nyerj páros belépőt a szombati BÓNUSZ Electronic Music Festivalra!

2014.10.07. 16:19, Frontrecorder

gesaffelstein_3.jpg

(X) Október 11-én, most szombaton kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát. Mi kellhet még - egy ajándék páros belépő?

A gigantikus Red arénában, az amszterdami premiert megelőzően, Magyarországon mutatja be először a különleges, direkt a jeles eseményre tervezett vizualizációval kiegészített hibrid live produkcióját DUBFIRE! Mellette korunk legizgalmasabb előadói közül idén Franciaországból érkezik GESAFFELSTEIN, akit olyan elismert művészek egészítenek ki, mint a közönség kedvenc CHRIS LIEBING és a THE ADVENT VS INDUSTLYZER duó. Ráadásul szintén a Red arénában köszönthetjük LEN FAKIt és a libanoni NICOLE MOUDABERt is!

A nemzetközi színtéren is elismert holland titánok közül DANNIC, DYRO, FIREBEATZ, DON DIABLO és JULIAN JORDAN bontja majd le a Blue aréna falait. A Green aréna felfokozott hangulatáról ez alkalommal is a stílus nagyjai gondoskodnak majd, hiszen itt táncolhatunk kifulladásig DAVID SQUILLACE, KAROTTE, REBOOT és PETAR DUNDOV live szettjeire, de érdemes a kihagyhatatlan listára tenni a Detroitból érkező STACEY PULLEN és az örök kísérletező MAX COOPER fellépését is!

Hazánk úttörő szelektorai sem maradhatnak ki a műsorból, így a Red arénában HOT X mellett, az egyedülálló nemzetközi sikereket elérő JAY LUMEN, illetve az itthon már számtalanszor bizonyított SANFRANCISCOBEAT és GABOR KRAFT kínál majd meg benneteket a legjobb techno zenékkel. A Blue aréna hazai pályájának képviseletét ANDRO, JULIA CARPENTER, MUZZAIK, FIREDOG és a DUBLIC fivérek látják el. PETER MAKTO és az újonnan reflektorfénybe került MAX DEMAND mellett, a Green aréna közönségét YVEL & TRISTAN és a SECRET FACTORY készül átmozgatni.

Idén is sokszínű zenei élményt ígérő programkínálattal jelentkezik a szabadtéri Soundhead terasz, melynek pultjában SIKZTAH, CROSSNINETROLL, BETA, POLI, BERNATHY ZSIGA live, JAMES COLE, METHA, BOHUMIL, WONDAWULF és a STEREOKILLAZ is feltűnik majd.


A 2014-es BÓNUSZ Electronic Music Festivalra az az olvasónk nyerhet páros belépőt, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- lájkolja a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz az eseményen ÉS

- küld egy e-mailt BÓNUSZ tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akit kisorsolunk.

Sorsolás október 9-én 16 órakor, a nyertest e-mailben értesítjük.


A BÓNUSZ hivatalos trailere:




2014.10.11. BÓNUSZ Electronic Music Fesztivál 2014 - Hungexpo - Budapest

Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest , Albertirsai út 10., bejárat: 1. kapu)

Kapunyitás: 19:00, start: 19:00, end: 08:00

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket

Kiemelt budapesti jegyterjesztő helyek:

Fesztiváljegy Iroda / Akvárium Klub - V. Budapest, Erzsébet tér 14. (OTP, MKB és K&H SZÉP kártya elfogadó hely, SODEXO és EDENRED utalvány elfogadó hely)

Deep Hanglemezbolt, VI. Aradi u 22.

https://recorder.blog.hu/2014/10/07/nyerj_paros_belepot_a_szombati_bonusz_electronic_music_festivalra
Nyerj páros belépőt a szombati BÓNUSZ Electronic Music Festivalra!
süti beállítások módosítása