Pajor Tamás térdig gázol a Duna közepén

2014.09.17. 19:20, rerecorder

pajor.jpg

Pajor Tamás mostanában ismét aktív popzenei szereplőként is, olyannyira, hogy új klipekkel jelentkezik és a Budapest Parkban ad koncertet. Legújabb dalában Budapest szépségeiről énekbeszél, a videóban pedig térdig gázol a Dunában.

Pajor Tamást és az Ament idén januárban láthattuk a zenekar 25 éves jubileumi koncertjén a Hit Csarnokban hatalmas tömeg előtt, ám hasonló volumenű nyilvános nagykoncerten már elég rég, így a szeptember 18-i Budapest Park-fellépés ritka alkalom lehet. Ezúttal nem az Amen frontembereként ad koncertet, hanem egy abból kinőtt új formációval: Amen & Az Összközmű. A koncertet Pajor Tamás szózene lemezbemutatójaként hirdetik, azaz készült egy friss album is, amin - mint a szlogenből is kitűnik - a szavakon, a szokásos nyelvi leleményen a hangsúly (talán a slam poetrytől sem távol).

 

PAJOR TAMÁS NAGYINTERJÚNK DROGOKRÓL, NEUROTIC-RÓL, AMENRŐL, HITRŐL.

Az Összközmű Szeretem Pestet című dalához forgattak egy figyelemreméltó klipet is, amiben Pajor Tamás a Duna közepén énekbeszél, térdig gázolva a vízben - lehet találgatni hogyan készült a videó.

a szeptember 18-i Összközmű-koncert Facebook-eseményoldala


Szeretem Pestet klipje: 

Címkék: koncert pajor tamás
https://recorder.blog.hu/2014/09/17/pajor_tamas_terdig_gazol_a_duna_kozepen
Pajor Tamás térdig gázol a Duna közepén
süti beállítások módosítása