Synkro, Snavs, Ital Tek, Om Unit - bass music ajándékkosár az Instant 6. születésnapjára

2014.09.12. 14:06, subrecorder

10700753_10153092530153943_5842518969623360807_o.png

(X) Budapest kultikus szórakozóhelye, az Instant eddig is tudta, hogyan kell születésnapot ünnepelni, a magyar dj-k krémje fordult meg ilyenkor a Nagymező utcában a több napos mulatság alatt. Most, 6. alkalommal a Selected Sounds segítségével azonban minden eddiginél erősebb programot sikerült összehozniuk szeptember 17. és 20. között.

A Selected Sounds eddig is olyan aktuális elektronikuszenei előadókat hozott nekünk a városba, mint Jon Hopkins, Caribou, vagy éppen Nosaj Thing és most az Instant születésnapjára is kitettek magukért. A születésnapi programmaraton startján, 17-én a fő fellépő Synkro lesz, az ambient/IDM/Uk bass manchesteri nagymestere, aki mind saját slágereivel (Look At Yourself, a Lost Here EP-n körülbelül minden), mind másoknak (pl. The xx) készített remixeivel  képes volt kitűnni a zsúfolt brit klubszcénából. Ezen a napon lép még fel hazai oldalról iamyank, 9b0 és Subotage is. Az első este tehát az okos elektronikáé.

 A második este kiemelt headlinere a dán Andreas Holdø, vagyis Snavs, az ő specialitása a nagyot szóló trap. TNGHT-ot idéző nagyszabású fúvósok, világsztárok dalainak remixei, igazi bulitrekkek – ilyenekre lehet számítani az ő szettje alatt. A Bass Bucket Challenge névre keresztelt napon, 18-án magyar oldalról Wondawulf, Jumodaddy és Dolbyroll önti a nyakadba a jéghideg forró tört ütemeket.

Szeptember 19-én Ital Tek, a 25 éves brightoni producer áll a pult mögé, ő kezdetben a dubstep műfajában alkotott, de azóta kibővült a ízlése, ma már szívesen kalandozik el a footwork és a moombahton irányába is. Ekkor játszik még a Headshotboyz, Seres aka. Tempo és Gumilap is.

Végül 20-án erős zárásnak lehet részese az, akinek lesz még ereje kitartani, Om Unit érkezik ugyanis, aki manapság az egyik legkeresettebb brit footwork producer. Ezt a tipikusan amerikai stílust vegyíti a tipikusan angol jungle-vel, igazi különlegességet eredményezve. A méltó zárásról pedig Yapo, Zomblaze és a 6T gondoskodik majd.

Szeptember 17. és 20. között tehát 6. Instant Születésnap, egy ilyen erős line-upot kihagyni nem lenne okos döntés. Ja igen, a legjobbat nem is mondtuk. Az Instant jó szokásához híven ez is, mint minden más rendezvényük, teljesen ingyenes lesz!

 

 

 

Címkék: instant ital tek
https://recorder.blog.hu/2014/09/12/bass_music_ajandekkosar_az_instant_6_szuletesnapjara
Synkro, Snavs, Ital Tek, Om Unit - bass music ajándékkosár az Instant 6. születésnapjára
süti beállítások módosítása