Rick Rubin jeges vödrös kihívása természetesen az egész projektet a következő szintre emeli

2014.08.27. 09:28, subrecorder

rick rubin.jpg

Mostanra az a kevés ember is unja már az Ice Bucket Challenge-t, aki az elején még szórakoztatónak találta azt, hogy híres és kevésbé híres emberek jeges vízzel öntik le magukat, az eredeti jótékonysági célról legtöbben teljesen elfeledkezve. Ki más menthette volna meg a mozgalmat, mint Rick Rubin sztárproducer, aki rögtön avantgárd kisfilmet forgatva beleült egy KÁD JÉGBE.

Ebben az 50 másodpercben tökéletesen benne van Rick Rubin zsenialitása. A sokak által nem "producer"-nek, hanem "reducer"-nek nevezett Rubin minimalista hozzáállása (borzasztó képminőség), amely a munkáit is átszövi, az a fajta kreativitás, amivel új oldalról képes már bevált dolgokat vizsgálni (nem a vizet önti magára, hanem gyakorlatilag önmagát a vízre) és persze az általános keménység (ez az ember egy szál fürdőnadrágban beleül egy kád jeges vízbe, és még csak meg sem nyikkan) mind megmutatkoznak még egy ilyen egyszerű kis videóban is. Rubint egyébként Eminem hívta ki, aki detroiti élő showja során fogadta el a kihívást, és akivel tavaly együtt dolgoztak a rapper visszatérő albumán (The Marshall Mathers LP2). 


EGYSZER MÁR MUTATTUNK ÖSSZEÁLLÍTÁST ABBÓL, AHOGY ZENÉSZEKET LEÖNTENEK JÉGGEL.

Rick Rubin Frank Oceant, Owen Wilsont és Vincent Gallo-t hívta ki, sok szerencsét nekik ezen mű túlszárnyalásához. Egyébként született még néhány különlegesebb megoldás, párat ezek közül is megmutatunk.


Rick Rubin kisfilmje alatt amúgy Steve Reich It's Gonna Rain című "tétele" "szól". Íme:


Dave Grohl a Carrie című filmet idézte meg videójával:


az egész projekt lényegét Patrick Stewart értette meg legjobban:

Címkék: rick rubin
https://recorder.blog.hu/2014/08/27/rick_rubin_jeges_vodros_kihivasa_termeszetesen_az_egesz_projektet_a_kovetkezo_szintre_emeli
Rick Rubin jeges vödrös kihívása természetesen az egész projektet a következő szintre emeli
süti beállítások módosítása