Spermiumok bevetésen - Tensnake új klipje

2014.07.28. 15:45, Frontrecorder

tensnake_1.jpg

Megvan az a klasszikus rész Woody Allen Minden, amit tudni akarsz a szexről, de sosem merted megkérdezni című filmjéből, ami a "kilövésre" váró spermiumokat mutatja? A német house-producer, Tensnake legújabb videója ugyanezt a poént süti el, csak picit másképpen.

A hamburgi Marco Niemerski 2010-ben tűnt fel Coma Cat című diszkós lüktetésű deep house számával, idén márciusban megjelent bemutatkozó albuma viszont már tánczene alapú poplemeznek készült (és mint ilyen, szerintünk közepes lett), számos közreműködővel, köztük a diszkóveterán gitárosikon Nile Rodgers, az idei évben befutásra esélyes nigériai származású brit soulénekes-dalszerző MNEK, vagy a modern elektronikus zene egyik legnagyobb soulmanje, Jamie Lidell. Utóbbi a Feel Of Love című laza - és a nyolcvanas évekbeli Prince-t idéző - szintifunkos dalhoz adta jellegzetes hangját, és ebbe a számba besegített még Jaques Lu Cont is, azaz a brit szuperproducer Stuart Price, aki ugyanezt a korszakot már megidézte tizenöt éve a Les Rythmes Digitales projektjével, de volt Madonna zenei rendezője és a Pet Shop Boys remek új albumának is ő volt a hangzásfelelőse. A fülbemászó dalhoz szórakoztató videó készült, bár az érdem Woody Allené, hiszen a gegeket az ő 1972-es szexuális felvilágosító film-paródiájától nyúlja; a bevetésre induló spermiumok mellett különböző fétisek és perverziók kedvelői is felvonulnak.


és az eddigi klipek az első Tensnake-albumról, időrendben visszafelé, először a Nile Rodgers védjegyes gitárjátékát és az ausztrál dalszerző-énekesnőt, Fiorát felvonultató Love Sublime videója:


az ugyancsak Fionával közösen jegyzett See Right Through klipje:


és az album 58 BPM című első kislemezdalához (énekel: Fiora) készült sejtelmesen érzéki vizuális körítés:

Címkék: tensnake
https://recorder.blog.hu/2014/07/28/spermiumok_bevetesen_tensnake_uj_klipje
Spermiumok bevetésen - Tensnake új klipje
süti beállítások módosítása