SUN GOES DOWN 2014 - Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?

2014.07.17. 17:00, Recorder.hu

sungoesdown_650.jpg

 

(X) Idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri minifesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberggel, a szintén live act-jével debütáló Lankkal, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.

A Stayfly által fémjelzett Sun Goes Down az elmúlt években sorra döntögette meg a haza szcéna stílus-kliséit, elég csak felidéznünk az időben elkapott Art Department, Jamie Jones, Soul Clap és Wolf + Lamb szetteket, a M_nus és Cocoon stage-eket. Az idei felhozatal sem kevésbé színes, hiszen egyaránt választékos és nem utolsósorban lenyűgöző a paletta a már klasszikusnak számító Booka Shade naplementés koncertjétől a nemrég zajos sikert aratott Klangkarussellen át a német kishercegig, Dominik Eulberg személyében. A sorozat sikerét valószínűleg az a tény segíti, hogy Sun Goes Down sosem akart a hazai nagy fesztiválok babérjaira törni. Célirányos közönségével, technikai felkészültségével és atmoszférájával valóban az év egyik kiemelt eseményének ígérkezik. Booka Shade élő koncert a margitszigeti naplementében? Kell!

Az idei teljes line up:

Booka Shade - live (DE) (naplementében) / Klangkarussell (A) / Dominik Eulberg (DE) / Lank – live / Naga & Beta / Subotage & Sinko / Alive / Ramin Sayyah / Roland Handrick / Detective Kelly / Stereostrip

Dátum: 2014. július 25.

Helyszín: Margitszigeti Atlétikai Centrum

Kapunyitás: 18:00

Jegyárak: 4500 Ft / 5500 Ft

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/524297244342459

https://recorder.blog.hu/2014/07/17/sun_goes_down_2014_keszen_allsz_az_ev_leghosszabb_naplementejere
SUN GOES DOWN 2014 - Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?
süti beállítások módosítása