18+ Hol van a kurva agyam?! - Miley Cyrus és a Flaming Lips videója minden drogon túltesz

2014.07.08. 10:20, subrecorder

miley_lips.jpg

Miley Cyrus és a Flaming Lips nagyon egymásra találtak idén márciusban. Sok közös fellépés, egy Beatles-feldolgozásalbum és egy közös tetkó után most egy 5 és fél perces rövidfilmet is bemutattak, aminek elkészítéséhez valószínűleg a világ LSD tartalékának körülbelül 80%-át kellett elfogyasztaniuk. 

Az egész barátság egymás munkásságának Twitteres dicséretével indult, majd a Flaming Lips-vezér Wayne Coyne az együttes első fellépésének 31. évfordulóját Miley Cyrus egy koncertjén ünnepelte, egy közös Yoshimi Battles The Pink Robots-előadással. Ezután kezdetek eldurvulni a dolgok, bejelentették például, hogy feldolgozzák a teljes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című Beatles-albumot, With A Little Help From My Fwends címen. A Billboard-díjátadó gálán elő is adták a Lucy In The Sky With Diamonds áthangszerelt verzióját, ami meglepő módon nem lett borzalmas, legutóbb pedig még egyentetoválást is varrattak magukra hárman (Katy Weaverrel, Coyne barátnőjével), amin Miley nemrég elhunyt kutyájának állítanak emléket. 

Ha azt gondolná a Kedves Olvasó, hogy ez már tényleg mindennek a teteje, akkor azt kell mondjuk: közel sem! Megjelent ugyanis egy közös kisfilmjük is, amit eredetileg a Lucy In The Sky... videójának terveztek, de végül nem kaptak engedélyt rá a Beatles-birodalom örököseitől. Kiadták hát magában, Blonde SuperFreak Steals The Magic Brain, vagyis Szőke SzuperSzörny ellopja a Varázsagyat címen, a főgonosz szerepére pedig Mobyt kérték fel. Cyrus jeleneteit egyébként az énekesnő betegágyán vették fel (még mindig allergiás rohamoktól szenved), de Coyne állítása szerint így is "tele volt mosollyal és jókedvvel a forgatás alatt". Nos, a filmet megnézve, lehet, hogy nem véletlenül. Szóval az a helyzet, hogy elkezdhetnénk magyarázni a videó sztoriját, de ezt inkább Wayne Coyne-ra hagyjuk, ő szépen összefoglalta, mi is történik. Mi amúgy azt ajánljuk, előbb nézd meg a videót, és csak utána olvasd el az értelmezést.

"A videó története valahogy így néz ki: Moby egy gonosz, hatalommániás szektavezér. A világ legértékesebb pszichedelikus természetfeletti tárgyát akarja megszerezni, ami nálunk John F. Kennedy elnök agya. Ez az agy tartalmazza az LSD eredeti formuláját. Az agy Miley Cyrusnál van. Moby felbérel egy nimfomániás Mansonos szőke SzuperSzörny csajt, hogy lopja el az agyat."

Figyelem, most jön a lényeg:

"Sikerült végrehajtania tettét, ellopja az agyat, miközben Miley a betegágyán fekszik, drogos kómában. Miután végre felébred, érthető módon nagyon mérges lesz, hogy ellopták az agyát. Ő maga is felbérel két segítőt, egy égett arcú Mikulást és egy leszbikus jetit (akik amúgy a közelben állomásoznak egy űrhajón), hogy vadásszák le a szőke szörnyet. A kíméletlen üldözés közben Cyrus siratja az agyat, Moby pedig hatalmas erejű szivárványokat szerez a pokolból. A végén a SzuperSzörny megöli a Télapót és a jetit, az agy pedig egy bébivakondhoz kerül... Ja, és mindeközben a Flaming Lips szivárványnak, gombáknak és virágoknak öltözve figyeli az eseményeket egy égi szobából, ahol a hatalmas gyémántrobbanás történik."


MOBY ÉS COYNE DOLGOZTAK MÁR EGYÜTT, TAVALY KÉSZÍTETTEK EGY KÖZÖS VIDEÓT, AMIT SZINTÉN NEHÉZ MEGMAGYARÁZNI. 

Ezek után mit is mondhatnánk, nézzük meg közösen a Blonde SuperFreak Steals The Magic Brain című filmet, de csak ha elmúltunk 18 évesek, mert némi női meztelenség is része a művészi kinyilatkozásnak.


a Lucy In The Sky With Diamonds közös előadása:


az egyentetkó:

0706-miley-cyrus-tattoo-sub-4.jpg 

https://recorder.blog.hu/2014/07/08/hol_van_a_kurva_agyam_miley_cyrus_es_flaming_lips_videoja_minden_drogon_tultesz_18_kesz
18+ Hol van a kurva agyam?! - Miley Cyrus és a Flaming Lips videója minden drogon túltesz
süti beállítások módosítása