Trentemøller az Akváriumban koncertezik!

2014.07.01. 11:08, rerecorder

IMG_4849s.jpg

Trentemøller tavaly jelentette meg harmadik albumát, az eddigi legjobb fogadtatásban részesített Lostot, amit idén megturnéztat, szerencsére Magyarországon is! A dán zenész ráadásul a ’Recorder és a Skalar Music Hungary bemutatja’ esemény keretében érkezik az Akváriumba október 1-én!

Az egyik legnépszerűbb dán zenész - ahogyan a május végi, szintén Recorder prezentálásában fellépett, szintén dán WhoMadeWho koncertje után - az Akvárium Nagy Halljában lép fel zenekarával. Trentemøller már jóval 2006-os első nagylemeze előtt az elektronikus zene feltörekvői közé tartozott, korai maxijaival, EP-ivel komoly hírnevet szerzett, The Last Resort című debütlemezzel pedig végképp megerősítette helyét a műfaj élvonalában. Az 1974-es születésű Anders Trentemøller azóta is szállítja hol minimalista, hol gazdagabb eleganciával megkomponált kiadványait, amivel nem csupán Európa, de a világ minden táján nagy elismerést vív ki magának.

A 2010-es The Great White Yonder valamint a tavalyi Lost már szervesebb hangképekkel operált, ez csak tovább színesítette az előadó amúgy sem monokróm repertoárját - amit temérdek remix, kislemez és EP is tovább gazdagít. Trentemøller ma már javarészt vendégvokalistákkal dolgozik, listáját a Low, a The Drums vagy a The Raveonettes tagjai is erősítik.

Dalait a Röyksopp és a The Knife is remixelte; tavalyi turnéjára a Depeche Mode választotta ki előzenekarának, és szép sikerrel fellépett már szinte minden jelentős fesztiválon, úgyhogy idei turnéjának budapesti állomása kihagyhatatlan az őszi koncertfelhozatalból!

Jegyinfó: Az "early bird" elővétel július 2-án reggel 8-kor indul az első 50 belépőért, a Ticket Express rendszerében.
Jegyárak az alábbiak lesznek:
- early bird: 5.900 Ft
- elővétel: 6.900 Ft
- a koncert napján: 7.900 Ft


a ’Recorder és a Skalar Music Hungary bemutatja: Trentemøller’-koncert Facebook-eseményoldala 


Trentemøller 2013-as albuma, a Lost teljes egészében: 


ez pedig a lemezről való Gravity videója: 


és az első lemezről való Always Something Better


http://www.facebook.com/trentemoller

http://www.anderstrentemoller.com/

https://recorder.blog.hu/2014/07/01/trentem_ller_az_akvariumban_koncertezik
Trentemøller az Akváriumban koncertezik!
süti beállítások módosítása