Orfű Baranya aranya

2014.05.22. 11:05, subrecorder

orfű.jpg

(x) Kevesebb, mint egy hónap és kezdődik az idei Fishing on Orfű, ahol a korábbiaknál is erősebb programot sikerült a szervezőknek összeállítaniuk. A magyar alternatív zene krémjén kívül igazi különlegesség lesz a Kispál és a Borz és az annabarbi fellépése, valamint az amerikai letlive. koncertje. 

Június 18-a és 21-e között rendezik meg a Fishing on Orfű fesztivált, a magyar alternatív zene és a nyár kezdetének ünnepe. A szervezők egy kis kedvcsináló videót töltöttek fel nekünk nemrég a YouTube-ra, hogy még nehezebb legyen kivárni a fesztivál (és valljuk be, a nyár) kezdetét. Az idei Fishing hivatalos dala - és az említett klipben is szól - az utóbbi hónapokban visszatért Soerii & Poolek és Halott Pénz közös felvétele, a Verd ki a fejedből! Igazi feelgood nyári sláger, hogy is lehetne más az orfűi fesztivál 2014-es száma, hiszen még említik is benne a a települést, mint Baranya aranyát. 


A LETLIVE.-RŐL ÍGY ÁRADOZTUNK CIKKÜNKBEN - A XXI. SZÁZAD PUNKJA.

A Fishing on Orfűn fellép többek közt a Kispál és a Borz, a Quimby, a Péterfy Bori & Love Band, a Punnany Massif, a Supernem, a Kiscsillag, a Subscribe, a letlive., a Carbonfools, a Hősök és természetesen Soerii & Poolek és Halott Pénz.


A 2014-es Fishing on Orfű kedvcsináló videója (rendező: Kálocz Tamás): 

https://recorder.blog.hu/2014/05/22/orfu_baranya_aranya
Orfű Baranya aranya
süti beállítások módosítása