Lana Del Rey tűzbe jön új videójában

2014.05.08. 12:41, subrecorder

lana_1.jpg

Még mindig nem tudjuk, mikor fog megjelenni Lana Del Rey második lemeze, a régóta ígérgetett Ultraviolence. Az albumról származó első dalt, a West Coastot is csak nemrég kaptuk meg, és most itt a tipikusan lanadelrey-es videója.

Ahhoz képest, hogy milyen régóta készül és hogy mennyien várják, még mindig vajmi keveset tudunk az Ultraviolence-ről. Biztosnak csak az tűnik, hogy a produceri munkát Dan Auerbach-ra, a Black Keys énekes-gitárosára bízták, ami jelentheti azt, hogy változik Lana Del Rey eddig megszokott hangzásvilága.


ITT LEÍRTUNK MINDENT AMIT EDDIG TUDUNK LANA DEL REY KÖZELGŐ LEMEZÉRŐL.

Változás mondjuk a West Coaston nem hallható, gyakorlatilag simán elférne az énekesnő debütáló albumán, a Born To Die-on is. Némileg felnőttebb ugyan a hangzása, de azért nem estünk hanyatt. Persze simán meglehet, hogy az első kiadott single-lel biztosra akartak menni, és a lemez többi dala majd keményebben fog szólni. A számhoz készült videóban ugyancsak tipikus Lana-életképeket kapunk fekete-fehérben (cigarettázás autó hátsó ülésén, ál-alter szerelmessel való évődés az óceánparton), aztán a vége felé az énekesnő piros csipkés kosztümje egyszer csak lángba borul. Nagyjából ennyi. 


A West Coast videója:

Címkék: lana del rey
https://recorder.blog.hu/2014/05/08/lana_del_rey_tuzbe_jon_uj_videojaban
Lana Del Rey tűzbe jön új videójában
süti beállítások módosítása