Az Akvárium Klub áprilisi programja

2014.03.31. 19:52, subrecorder

punnany_massif_700_akvarium.jpg

(X) Megnyílt az Erzsébet tér és a Akvárium Klub, és rögtön egy nagyon hosszú hétvégével, háromnapos nyitóbulival tesztelhetjük Budapest új rendezvényközpontját április 3-4-5-én. A Tosca, az Irie Maffia, a Punnany Massif, Popof és Sebastien Léger tölti majd meg a termeket. és megújult Akvárium Klub, három teremmel, ezek az 1500 főt fogadó NagyHall, a 700 fős KisHall és a 200 fős minőségi kiszolgálást biztosító VOLT Music Bar. Áprilisban exkluzív koncerttel jön a blues legenda John Mayall, Péterfy Bori, a Digitalism, a dubstep jövője, a Koan Sound, Odett, Andy C, a Brains és a Turbo is bemutatja új albumát.

A VOLT Music Barban pedig szerdától szombatig minden este 19 óra és reggel 6 óra között minőségi környezetben élvezhetjük Budapest legjobb party sorozatait, hetente a legjobb DJ-ket és a legdivatosabb klub-esteket. Csütörtökönként a Petőfi Rádió DJ-i mutatkoznak be, de otthont kap Karányi, TMX, Clairvo, Zenit Incompatible, Invoice is a VOLT Music Bar lemezpultja mögött.

A részletes programot itt találjátok: http://akvariumklub.hu/program

 

Április 3. CSÜTÖRTÖK

21:00 NagyHall

IRIE MAFFIA

D.O.G

Csütörtök az már kispéntek, egy alkalmas ugrálós, táncolós bulinap. Pláne, ha az ország legjobb koncertzenekarainak egyike a tavaszi szezon legnagyobb koncertjére készül. Sena, Busa, Columbo rengeteg jó zenésszel hozza közelebb a nyarat, sőt a trópusokat, és teszteli az Akvárium Klub új hangrendszerét. Az Irie Maffia mellett a D.O.G. forrósítja majd fel a hangulatot.

Belépő/Tickets: 1900 Ft / 2500 Ft


tosca_2_700.jpg

 
Április 4. PÉNTEK

20:00 Nagyhall

TOSCA (AT)

Anorganik

Richard Dorfmeister és Rupert Huber vagyis a Kruder & Dorfmeister duó felének legizgalmasabb zenei vállalkozása, jelenleg történetének legsötétebb albumával koncertezik. A dark ambientbe hajló, finom bécsi dallamokkal, túlvilági énekhangokkal jellemezhető Odeon albumot különleges vizuális élményekkel láthatjuk majd.

A koncert előtti bemelegítést Deutsch Gábor "Keep Cool & Dance Slow" DJ-setje biztosítja.

Belépő: 2500 Ft / 2900 Ft

 

Április 4. PÉNTEK

1:30 VOLT Music Bar

Sebastien Léger

A francia DJ/Producer az elmúlt évtizedekben megfordult már a világ legnagyobb fesztiváljain, játszott a legmenőbb klubokban, és olyan elismert előadóknak készített remixet, mint Kylie Minogue vagy Justin Timberlake. Most egy igazán különleges szettel készül, megidézve a csak rá jellemző dallamokat, igazi ínyencségeket tálalva a minőségi zene kedvelőinek.

Figyelem! A jegyek korlátozott számban kaphatóak! A VOLT Music Bar befogadóképessége: 200 fő.

Belépő/Tickets: 1500 Ft

 

Április 4. PÉNTEK

23:00 KisHall

POPOF (F)

Poli

Gabor Kraft aka Coyote

Popof a francia techno szcéna legkarakteresebb figurája, aki méltán lehet büszke a Depeche Mode, Chemical Brothers, Moby, Booka Shade, Martin Solveig, Tiga, Vitalic remix felkéréseire is, és aki április 4-én egy nagyszabású party keretei között prezentálja a hazai közönségnek, mi is az "A ZENE"!

Belépő/Tickets: 2700 Ft / 3500 Ft

 

Április 5. SZOMBAT

20:00 NagyHall

PUNNANY MASSIF

HALOTT PÉNZ

Április 5-én tehát végre előmászik a medve a barlangjából, 2014 első Punnany bulijára! Az este másik fellépője egy igazi zenekar, akit csak Halott Pénz néven ismerünk.

Belépő / Tickets: 2500 Ft / 2900 Ft

 

Április 10. CSÜTÖRTÖK

21:00 NagyHall

THE CARBONFOOLS

Mozgalmas időszakot tudhat maga mögött Magyarország legismertebb koncertzenekarainak egyike, a The Carbonfools. A tavalyi évben több, mint 100 koncertet adtak szerte az országban, a 2014-es évet pedig egy kisebb európai turnéval indították. A szezon első budapesti nagykoncertjét április 10-én tartják a felújított Akvárium Klubban.

Belépő / Tickets: 2200 Ft / 2700 Ft

 

Április 11. PÉNTEK

20:00 KisHall

ODETT LEMEZBEMUTATÓ

Éppen öt éve jelent meg Odett első nagylemeze, és az underground dívából mára a nagy rádióadók egyik kedvence lett. A 2011-es Hanyatt, és az azóta slágerré vált dalok, a milliós YouTube nézettségű videók, szakmai díjak mind bizonyítják, hogy szükségünk van egy  friss, fineszes, ha kell dögös dívára. Tavaly a Ne engedj el című számmal jutott A DAL döntőjébe, és ez a sikerszéria idén sem fog megállni, a következő állomásán pedig mi is jelen lehetünk az Akvárium Klubban.

Belépő / Tickets: 800 Ft / 1600 Ft

 

Április 11. PÉNTEK

21:00 NagyHall

PÉTERFY BORI & LOVE BAND

JÁRAI MÁRK

Hetedik szülinapját ünnpeli a Péterfy Bori & Love Band. Az este láthatjuk és hallgathatjuk még Járai Márkot, akit nemcsak a világ legjobb Lana Del Rey feldolgozása miatt érdemes megjegyezni, hanem mert egyike a legérdekesebb dalszerző-énekeseknek itthon.

Belépő / Tickets: 2200 Ft / 2700 Ft


DIGITALISM.jpg

 
Április 12. SZOMBAT

3:00 KisHall

DIGITALISM DJ SET (D)

KOAN Sound (UK)

Sokszor leírták már, de jobban aligha lehet megfogalmazni, ha a Franz Ferdinand a kétezres években elhozta a tánczenét a rockba, akkor a tízes években a Digitalism elhozta a rockzenét a tánctérre. Őrült slágerparádéra és teli tánctérre lehet tehát számítani a hamburgi kettős budapesti látogatásán az Akvárium Klubban.

A KOAN Sound duót Skrillex támogatja, elsőként a ‘Kill Everybody’ című számát remixelték a srácok, ez is a UKF-en debütált, majd pedig a Skrillex által alapított OWSLA kiadónál jelentették meg a ‘Funk Blaster’ nevet viselő EP-jüket. Az OWSLA-nál jelentek meg amúgy Porter Robinson, Skream és Kill the Noise anyagai is

Belépő / Tickets: 2700 Ft / 3500 Ft



Április 13. VASÁRNAP / SUNDAY

10:00 NagyHall

APACUKA GYEREKKONCERT

Az Apacuka a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációja, amelynek tagsága a hazai underground, reggae és rock zenekarok tagjaiból állt össze. Interaktív, játékos, táncos koncertjeiken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak.

Belépő / Tickets: 500 Ft

 

Április 14. HÉTFŐ

20:00 NagyHall

JOHN MAYALL 80TH ANNIVERSARY TOUR (GB)

A gitár legenda A Special Life címmel új albumot jelentetett meg, és egy igazi 80th Birthday Celebration turnéra indult a John Mayall Band élén Rocky Athas gitárossal, Greg Rzab basszusgitárossal és Jay Davenport dobossal, és ez a különleges, összegző koncertsorozat érkezik hozzánk.

Belépő / Tickets: 6500 Ft / 7500 Ft

 

Április 18. PÉNTEK

20:00 NagyHall

BRAINS

2014 márciusában harmadszor hívja rajongóit önálló budapesti nagykoncertre a Brains. A srácok a két teltházas koncert után harmadszor is hatalmas bulit ígérnek minden korábbinál látványosabb színpad- és vetítéstechnikával, valamint új dalokkal és rendhagyó,a képregények világát idéző kísérő-kampánnyal amely a szuperhősök - az új dal címe: Superheroes - tematikája köré épül.

Belépő / Tickets: 2200 Ft / 2700 Ft



Április 18. PÉNTEK

23:00 KisHall

UVCT PRESENTS: JUMODADDY’S BIRTHDAY SYMOSIUM

WONDAWULF

JUMODADDY

MC COLUMBO

A UVCT a dubstep után és abból kialakuló zenei stílusokra összpontosít, de ügyel arra, hogy stílusbeli korlátok közé ne szoruljon. Jelen pillanatban a moombahton és a trap valamint ezek rokonai állnak az esték központjában. Ilyen rokon a twerk, a zouk bass, a molly grit, a future reggaeton, a dancehall, a reggae, a glitch-hop, a juke, a booty bass, a house, a dubstep, a hardstyle, a rave, a breakbeat, a bigroom és minden egyéb különleges behatárolhatatlan zene.

Belépő / Tickets: 800 Ft



Április 20. VASÁRNAP

10:00 NagyHall

RUTKAI BORI BANDA

A Rutkai Bori Banda interaktív mesekoncertje sok játékkal, tánccal. A zenekar a Vacka Rádió-mesejáték dalaival vált híressé, új lemezük Sárkány Járgány néven fog megjelenni. Ezzel a képzeletbeli közlekedési eszközzel járják be a zenebirodalom közeli és távoli tájait szinte az összes földrész érintésével, sőt még a világűrbe is kirándulást tesznek, s játékos formában idézik meg az adott táj zenei műfajait.

Belépő / Tickets: 500 Ft

turbo.jpg

 
Április 25. PÉNTEK

21:00 KisHall

TURBO LEMEZBEMUTATÓ

ALITHIA (AUS)

A modern rockzene új nemzedékének Pentagram lemezbemutatójára április 25-én kerül sor az Akvárium Klubban, amikor akusztikus fellépések és balkon koncertek után megint új dalokkal és hangosan szól majd a rakenrol. A Turbo előtt az ausztrál Alithia zenekar mutatja meg mit tud.

Belépő / Tickets: 1000 Ft / 1400 Ft

 

Április 26. SZOMBAT

22:30 NagyHall

BLADERUNNAZ PRES.: ANDY C (UK)

JADE (EATBRAIN)

CHRIS.SU (FATE RECORDINGS)

IAN AUTORUN (KICK IT)

STATIK (BLADERUNNAZ / TEST)

Andy C jelenleg Nightlife című mixalbum sorozatának hatodik, magyar vonatkozásokkal is bíró mixalbumát turnéztatja, így az egész évben 15. születésnapját ünneplő Bladerunnaz szervezőcsapat jóvoltából ismét Budapesten köszönthetjük, a megújult Akvárium klubban, a belváros szívében.

Belépő / Tickets: 3000 Ft / 3500 Ft


Április 26. SZOMBAT

21:00 KisHall

SENA

KÉKNYÚL

Az elmúlt években Sena megkerülhetetlen rangot vívott ki magának a magyar színpadokon az ország legjobb koncertzenekarai között számon tartott electro-hip-hop-rock-dancehall formáció, az Irie Maffia énekeseként, most pedig tavaly megejelent szólóalbumával lép fel. Az este másik szereplője aKéknyúl zenekar.

Belépő / Tickets: 1500 Ft / 2000 Ft

https://recorder.blog.hu/2014/03/31/az_akvarium_klub_aprilisi_programja
Az Akvárium Klub áprilisi programja
süti beállítások módosítása