Sírva vigad Woodkid és Pharrell

2014.03.27. 08:55, subrecorder

pharrell-happy-woodkid-sad-remix-01.jpg

Ha az ember azt hinné, mindent kisajtoltak Pharrell Williams Happy című megaslágeréből, nos, tévedett. Pont a legkézenfekvőbb verzió nem született meg eddig a dalból: egy Sad remix. Aki pedig végre elkészítette, nem kisebb név, mint a francia Woodkid

Yoann Lemoine, a lengyel-francia producer, kliprendező sok hírességnek készített videókat (Lana Del Rey - Born To Die; Drake/Rihanna - Take Care) mielőtt 2011-ben felvette a Woodkid nevet, és saját dalaira fókuszált. A tavaly a Szigeten, idén a VOLT-on fellépő előadó hamar nagy rajongótábort tudhatott magáénak, köszönhetően melankolikus, még a jó ízlés határain belül maradóan hatásvadász dalainak és azokhoz készült videóinak. A The Golden Age című bemutatkozó lemeze után (melyet mi is szerettünk) azt mondta, következő albumát már új név alatt és új koncepcióval valósítaná meg, hogy ez mikor lesz, azt egyelőre nem tudni.

SZERETNÉD MEGNYERNI PHARRELL LEGÚJABB LEMEZÉT A DAFT PUNK TAVALYI ALBUMÁVAL EGYÜTT? KATTINTS!


Azonban most még Woodkid néven jelentette meg a Happy Sad Remixét. Nehéz elképzelni, hogy Pharrell éneksávja működjön egy szomorú zongora által vezetett nagyzenekari instrumentális alappal, mégis, nem csak hogy hallgatható a dal, de kifejezetten remekül sikerült. Sőt, a kommentelők közül sokan állítják: ez a verzió jobb, mint az eredeti. 


akkor csekkoljuk gyorsan tényleg jobb-e - íme a Happy Sad Remixe:



az eredeti dal:


Woodkid Iron című dalának rendkívül látványos videója:

https://recorder.blog.hu/2014/03/27/sirva_vigad_woodkid_es_pharrell
Sírva vigad Woodkid és Pharrell
süti beállítások módosítása