Klippremier! Hangmás: Tudom, hogy hol lax

2014.03.27. 11:11, rerecorder

hangmás 4.jpg

A Hangmás egy komolykodó dark zenekar lenne? Ez után a klip után talán már senki sem fogja ezt gondolni. Íme, a Tudom, hogy hol lax szupercsiricsáré, zenekartagokat osztódással szaporító, szórakoztató videója.

A Hangmás tavaly október adta ki Hangmás című, aranytokba bújtatott klassz negyedik albumát, mely után idén sztriptízbáras koncertet tartottak (hamarosan erről is érkezik egy videó), most pedig egy nagyon szórakoztató klipet hoztak ki a lemez egyik slágeres dalához, a Tudom, hogy hol laxhoz. A tagokat klónozó, színpompás negatívokkal effektező videót a The Anormal Sessions csapatával készítették, a rendező a számos erős klipet (Quimby, Lajkó Félix, Lamb stb.) jegyző Vandad Kashefi volt, aki különben már dolgozott korábban a Hangmással is.

A zenekar frontembere, Minda Endre mesél a videóról: "amióta van a Hangmás, gyakran megkaptuk, hogy mi egy ilyen nagyon sötét hangulatú, komolykodó dark zenekar vagyunk… Most itt a bizonyíték, hogy belül igazából olyanok vagyunk, mint egy durván betripezett Hello Kitty klónhadsereg! A negyedik nagylemezünk aranyborítója mellé a Tudom, hogy hol lax klipet is kitesszük a „trash” címkével feltüntetett képzeletbeli polcra." 


A MOSTANI KLIPES DALT IS TARTALMAZÓ LEMEZ MEGJELENÉSEKOR KÉSZÜLT HANGMÁS-INTERJÚ.


A Hangmás legközelebb most szombaton, a Corvintetőn ad koncertet egy Tesco Discó-s indieparádén (rajtuk kívül a további fellépők: The Moog, We Are Rockstars), Facebook-eseményoldal itt.

Továbbá, a zenekar készül egy különlegességgel az április 19-i Record Store Day alkalmából is, mégpedig egy limitált kiadvánnyal - részletek hamarosan.
 

és akkor a Tudom, hogy hol lax Hello Kitty klónhadseres klipje:


és egy korábbi Hangmás-videó, melyet szintén Vandad Kashefi forgatott, az előző album Luna című dalához:

https://recorder.blog.hu/2014/03/27/klippremier_hangmas_tudom_hogy_hol_lax
Klippremier! Hangmás: Tudom, hogy hol lax
süti beállítások módosítása